mikemudd

Registered Users
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Green Tag

About mikemudd

  • Rank
    Junior Member
  • Birthday

Profile Information

  • Preferred Side
    Allied
  • Preferred Branch
    Army
  • Preferred Unit
    Sniper
  1. BKB. 2001 or 2, don’t remember exactly.
  2. Would there be any point in running this in a Linux container (via Docker) or VirtualBox VM on Windows?
  3. Thanks for the patch guys. Been driving me mad since 1.20. Now if you could just fix the tree outline bug or give me a magic config setting change... I have posted a screen shot. I have an nx5000 laptop with Intel 82855 graphics (yes I know it's puny..).
  4. I too suffer 50%+ drop in FPS looking at trees. I have a crappy Intel 82855 card tho so it's not surprising. The bigger problem for me is that post-1.20 and the two updates (seems to have fixed de-spawn CTD bless their little cotton socks), I get these intensely annoying tree branch outlines through everything. Where ever there is a tree in the direction I am facing I see its outline, through any type of building and even through other trees (I get the cumulative effect of every tree in a long line for instance). I have attached a small screen shot.
  5. Inchfan, I have an onboard Intel 82852/82855 GM/GME Graphics controller with the latest driver from Intel.
  6. I have tried this and unfortunately I am still getting CTD at de-spawn (4 out of every 5). Doesn't seem to be a pattern to it. Latest error.log: File version: 1, 20, 0, 255 Program compile time: Oct 24 2005 11:45:15 Date and time: 11/1/2005 9:00:50 Exception code: 0xc0000005 Exception: STATUS_ACCESS_VIOLATION Exception: continuable Exception address: 0x0b076dde Exception tried to: read at address 0x00000404 Exception Registers: DS: 0x00000023, ES: 0x00000023, FS: 0x0000003b, GS: 0x00000000 EBP: 0x0012f920, ESP: 0x0012f8ec, SS: 0x00000023, EIP: 0x0b076dde ESI: 0x00000004, EDI: 0x000003fd EAX: 0x00000400, EBX: 0x00000028, ECX: 0x00000000, EDX: 0x0b2d3f38 All help apreciated. Problem never experienced before 1.20. I have the latest Intel 82852 driver for the video card. I'm running the game at 1024x768x24bit. I run the settings at highest performance.