ddraig1

Free Play Account
  • Content count

    282
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ddraig1

  1. Fail. For every other game in the whole wide World you'd be right, but not this 'special' game
  2. what ISP in the UK are you using and what kind of line package. Also are you on wireless or wired connection? EDIT: ah, have just seen you are on virgin cable...good luck with that I know a fair few people who could not play online game due to virgin cable, as soon as they changed suppliers they could get online.
  3. Hi all, BTZ is currentley recruiting and we want YOU whether experienced or new. We pride our selves on being THE BEST FB BUSTING SQUAD in the game regardless of whether sober or not. We are usually a GMT zone squad, but welcome all time zone players. If you want to play as part of a motivated, 'hit 'em where it hurts' type of squad then put a call out on allied side channel for any BTZ recruiters, or if you see either Ddraig1, Vivanco, Desaix1 or Krelee1 in game just ask us for an invite. Cheers and look forward to seeing you in game. Ddraig1 - XO of BTZ
  4. Hi all, BTZ is currentley recruiting and we want YOU whether experienced or new. We pride our selves on being THE BEST FB BUSTING SQUAD in the game regardless of whether sober or not. We are usually a GMT zone squad, but welcome all time zone players. If you want to play as part of a motivated, 'hit 'em where it hurts' type of squad then put a call out on allied side channel for any BTZ recruiters, or if you see either Ddraig1, Vivanco, Desaix1 or Krelee1 in game just ask us for an invite. Cheers and look forward to seeing you in game. Ddraig1 - XO of BTZ
  5. First off heres my pc spec: core 2 duo E6600 @2.66ghz 3gb ddr2 ram 750W psu decent mobo with onboard 7.1 sound nvidia 9800gt 512mb (newest drivers) win xp32 sp3 I first started getting issues when i booted up my pc, quite often the screen would do nothing and the monitor would shut down as no gpu was being registered. I thought this was a dodgey connection to my hard drive, but eventually solved it by adjusting my graphics card seating. However, for a while I have been having issues in some of my games where the game will pause for an amount of time and then start playing again, only the graphical rendering has gone all multi coloured and weird. This was mostly happening on Simbin racing titles and I seemed to cure it by turning down the sound accleleration properties via dxdiag. Today my card is crashing as soon as any game starts, as in it will load up, but as soon as i enter a game world it crashes/ locks up and the screen goes all weird, lots of diff dot colours etc. I am unable to alt-tab out of the game, sometimes it re-boots the pc on its own or I have to do it manually. I am able to surf the net etc and all seems normal but I can play no games. I have used dxdiag to trouble shoot my gpu but all the rendering and direct draw tests come back perfect so, Is this a graphics card on its way out? Or is it my psu being crap. or is my mobo being ****. Any ideas as I want to avoid buying the wrong piece of hardware. Any advice most deffinatley appreciated.
  6. Hi I keep getting a connection to host lost error #10057, when i say keep getting it i mean the game crashes constantly im lucky to get more than 5 mins before it loses connection. I have tried different connection settings, primary, secondary etc in the settings and have also tried it with sse2 enabled and disabled. Any help most appreciated.
  7. As SD said above, welcome back and we would welcome you at BTZ. Check www.bravotwozero.net out. We are a multi national squad who specialise in fb takedowns, para drops and piss taking. S!
  8. and Scottish people, dont forget that we got Scottish people......right I think that did it well be boycotted by all americans now !!!! Hoorah
  9. Hi can anyone help. I keep getting ctd's all the time as in 1 every20 mins and once they start they come more and more often, till I give up playing. I also appear to have a memory leak, as in pc crashes and dumps all the physical memory. This only happens with this game. These probs have materalised since the last update and its got to the pouint that the game is unplayable for me now. Is there anything I can do to resolve these issues or will I have to wait fot the next update and hope it returns to normal.
  10. Sorry if this is in wrong forum. Today whilst gaming my pc suddenly lost power, it tried to re-boot itself but only managed about half the boot process before shuting off again. It again tried to re-boot but this time managed even less of the boot process, this happened about 5 times before eventually it does not even turn on and i get no system fans or drives operating but I still have power to my on/off button. My first thought was the processor had for what ever reason got to hot and the system had gone into protection mode but even when left for 4 hrs to cool down i still get no boot process. My sys specs are : win xp sp3, e660 core duo with compatible m/board, 3gb ram, 650w modular psu, 9800 gt gpu, x2 sata hd drives and 1 optical drive. I installed the ram, gpu and psu about 2 months ago ad have had no problems. Any ideas? and yes I have checked all connectors etc. Any help much appreciated.
  11. Have just down loaded the new patch for campaign 43, it has down loaded as normal, however when itry to install the patch it stalls after 22% install and come up with this error message: c:\PROGRA~1\CRS\BATTLE~1\\playarc.w2t is not a valid previous version and could not be upgraded. When i press the ok button the whole install closes down. Any suggestions greatly appreciated.