obewon

Registered Users
  • Content count

    106
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by obewon

  1. I've been running Win 10 for almost 3 months now ,only problem was only showing about 70 % of game screen. I reinstalled latest video drivers and fixed it. Everything else on Win 10 good, my only dislike is the new browser doesn't have the menu bar and insufficent controls for favorites.
  2. Getting ready for a new computer build as follows , what do you think ? First one in 3 years . ASUS SABERTOOTH Z97 MARK1 LGA 1150 Intel Z97 ATX Intel Motherboard Intel Core i7-4790K Haswell Quad-Core 4.0GHz LGA 1150 Processor G.SKILL Sniper Series 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1866 (PC3 14900) Desktop Memory ASUS DirectCU II GTX780TI-DC2OC-3GD5 PCI Express 3.0 Video Card Rosewill LIGHTNING-1300 1300W PFC Power Supply SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE500BW 2.5" 500GB SATA III TLC Internal Solid State Drive (SSD) CORSAIR Hydro Series H100i Liquid CPU Cooler Rosewill BLACKHAWK-ULTRA Gaming Super Tower Microsoft Windows 8.1 Pro
  3. Best build I have ever made, FPS running 90-150 most of the time in game, 60 FPS min in extremely heavy play. Power supply a bit high, but will be needed if I go SLI, because this video card can use up to 375 Watts for 1 card. So far I'm very happy with it and would recommend this build to anyone !
  4. OK , THAT'S A DUUUUH ON MY PART !!! YES, I'VE PLAYED SINCE AUG 2001.
  5. More to come later.
  6. I know, but it was part of the combo for the price, and the lower power ones were $10.00 more, figure that.
  7. I :rolleyes:guess not, or I would know what your talking about .
  8. I hate to be a dummy, but what is OT that you refer to ? Thanks for the reply I appreciate it. I realize that some of this is over done in some respect, but all but the liquid cooling was a combo deal that saved about $450.00. off individual prices. Second ,I like the larger case(for better air flow) and liquid cooling, because I lost 2 cpu's in the past due to heat,and one of them took the motherboard with it. It may be overdone But! I also already have a smaller SSD for my primary drive and will use the larger for a secondary drive. Also, only $9.99 for shipping on all of this .
  9. this is all i get from cs&r HTTP Status 500 - -------------------------------------------------------------------------------- type Exception report message description The server encountered an internal error () that prevented it from fulfilling this request. exception javax.servlet.ServletException: Null attribute name org.apache.jasper.runtime.PageContextImpl.doHandlePageException(PageContextImpl.java:864) org.apache.jasper.runtime.PageContextImpl.handlePageException(PageContextImpl.java:800) org.apache.jsp.services.index_jsp._jspService(index_jsp.java:132) org.apache.jasper.runtime.HttpJspBase.service(HttpJspBase.java:133) javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:856) org.apache.jasper.servlet.JspServletWrapper.service(JspServletWrapper.java:311) org.apache.jasper.servlet.JspServlet.serviceJspFile(JspServlet.java:301) org.apache.jasper.servlet.JspServlet.service(JspServlet.java:248) javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:856) filters.TimerFilter.doFilter(TimerFilter.java:32) filters.SessionFilter.doFilter(SessionFilter.java:113) root cause javax.servlet.jsp.JspException: Null attribute name org.apache.jsp.services.index_jsp$index_jspHelper.invoke(index_jsp.java:676) org.apache.jsp.tag.web.templates.services_002dglobal_002dsummary_tag$services_002dglobal_002dsummary_tagHelper.invoke0(services_002dglobal_002dsummary_tag.java:138) org.apache.jsp.tag.web.templates.services_002dglobal_002dsummary_tag$services_002dglobal_002dsummary_tagHelper.invoke(services_002dglobal_002dsummary_tag.java:171) org.apache.jsp.tag.web.templates.services_tag._jspx_meth_c_when_0(services_tag.java:581) org.apache.jsp.tag.web.templates.services_tag._jspx_meth_c_choose_0(services_tag.java:240) org.apache.jsp.tag.web.templates.services_tag.doTag(services_tag.java:112) org.apache.jsp.tag.web.templates.services_002dglobal_002dsummary_tag._jspx_meth_template_services_0(services_002dglobal_002dsummary_tag.java:93) org.apache.jsp.tag.web.templates.services_002dglobal_002dsummary_tag.doTag(services_002dglobal_002dsummary_tag.java:68) org.apache.jsp.services.index_jsp._jspx_meth_template_services$1global$1summary_0(index_jsp.java:322) org.apache.jsp.services.index_jsp._jspService(index_jsp.java:123) org.apache.jasper.runtime.HttpJspBase.service(HttpJspBase.java:133) javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:856) org.apache.jasper.servlet.JspServletWrapper.service(JspServletWrapper.java:311) org.apache.jasper.servlet.JspServlet.serviceJspFile(JspServlet.java:301) org.apache.jasper.servlet.JspServlet.service(JspServlet.java:248) javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:856) filters.TimerFilter.doFilter(TimerFilter.java:32) filters.SessionFilter.doFilter(SessionFilter.java:113) root cause javax.servlet.jsp.JspException: Null attribute name org.apache.jsp.services.index_jsp$index_jspHelper.invoke(index_jsp.java:676) tags.playnet.cache.CacheTag.doTag(CacheTag.java:145) org.apache.jsp.services.index_jsp._jspx_meth_out_cache_0(index_jsp.java:337) org.apache.jsp.services.index_jsp.access$000(index_jsp.java:7) org.apache.jsp.services.index_jsp$index_jspHelper.invoke1(index_jsp.java:535) org.apache.jsp.services.index_jsp$index_jspHelper.invoke(index_jsp.java:660) org.apache.jsp.tag.web.templates.services_002dglobal_002dsummary_tag$services_002dglobal_002dsummary_tagHelper.invoke0(services_002dglobal_002dsummary_tag.java:138) org.apache.jsp.tag.web.templates.services_002dglobal_002dsummary_tag$services_002dglobal_002dsummary_tagHelper.invoke(services_002dglobal_002dsummary_tag.java:171) org.apache.jsp.tag.web.templates.services_tag._jspx_meth_c_when_0(services_tag.java:581) org.apache.jsp.tag.web.templates.services_tag._jspx_meth_c_choose_0(services_tag.java:240) org.apache.jsp.tag.web.templates.services_tag.doTag(services_tag.java:112) org.apache.jsp.tag.web.templates.services_002dglobal_002dsummary_tag._jspx_meth_template_services_0(services_002dglobal_002dsummary_tag.java:93) org.apache.jsp.tag.web.templates.services_002dglobal_002dsummary_tag.doTag(services_002dglobal_002dsummary_tag.java:68) org.apache.jsp.services.index_jsp._jspx_meth_template_services$1global$1summary_0(index_jsp.java:322) org.apache.jsp.services.index_jsp._jspService(index_jsp.java:123) org.apache.jasper.runtime.HttpJspBase.service(HttpJspBase.java:133) javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:856) org.apache.jasper.servlet.JspServletWrapper.service(JspServletWrapper.java:311) org.apache.jasper.servlet.JspServlet.serviceJspFile(JspServlet.java:301) org.apache.jasper.servlet.JspServlet.service(JspServlet.java:248) javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:856) filters.TimerFilter.doFilter(TimerFilter.java:32) filters.SessionFilter.doFilter(SessionFilter.java:113) root cause java.lang.NullPointerException: Null attribute name org.apache.jasper.runtime.PageContextImpl.getAttribute(PageContextImpl.java:283) tags.playnet.sql.DBSupportTag.getConnection(DBSupportTag.java:18) tags.playnet.sql.LoopTag.doTag(LoopTag.java:26) org.apache.jsp.services.index_jsp._jspx_meth_sql_loop_0(index_jsp.java:365) org.apache.jsp.services.index_jsp.access$200(index_jsp.java:7) org.apache.jsp.services.index_jsp$index_jspHelper.invoke2(index_jsp.java:579) org.apache.jsp.services.index_jsp$index_jspHelper.invoke(index_jsp.java:663) tags.playnet.cache.CacheTag.doTag(CacheTag.java:145) org.apache.jsp.services.index_jsp._jspx_meth_out_cache_0(index_jsp.java:337) org.apache.jsp.services.index_jsp.access$000(index_jsp.java:7) org.apache.jsp.services.index_jsp$index_jspHelper.invoke1(index_jsp.java:535) org.apache.jsp.services.index_jsp$index_jspHelper.invoke(index_jsp.java:660) org.apache.jsp.tag.web.templates.services_002dglobal_002dsummary_tag$services_002dglobal_002dsummary_tagHelper.invoke0(services_002dglobal_002dsummary_tag.java:138) org.apache.jsp.tag.web.templates.services_002dglobal_002dsummary_tag$services_002dglobal_002dsummary_tagHelper.invoke(services_002dglobal_002dsummary_tag.java:171) org.apache.jsp.tag.web.templates.services_tag._jspx_meth_c_when_0(services_tag.java:581) org.apache.jsp.tag.web.templates.services_tag._jspx_meth_c_choose_0(services_tag.java:240) org.apache.jsp.tag.web.templates.services_tag.doTag(services_tag.java:112) org.apache.jsp.tag.web.templates.services_002dglobal_002dsummary_tag._jspx_meth_template_services_0(services_002dglobal_002dsummary_tag.java:93) org.apache.jsp.tag.web.templates.services_002dglobal_002dsummary_tag.doTag(services_002dglobal_002dsummary_tag.java:68) org.apache.jsp.services.index_jsp._jspx_meth_template_services$1global$1summary_0(index_jsp.java:322) org.apache.jsp.services.index_jsp._jspService(index_jsp.java:123) org.apache.jasper.runtime.HttpJspBase.service(HttpJspBase.java:133) javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:856) org.apache.jasper.servlet.JspServletWrapper.service(JspServletWrapper.java:311) org.apache.jasper.servlet.JspServlet.serviceJspFile(JspServlet.java:301) org.apache.jasper.servlet.JspServlet.service(JspServlet.java:248) javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:856) filters.TimerFilter.doFilter(TimerFilter.java:32) filters.SessionFilter.doFilter(SessionFilter.java:113) note The full stack trace of the root cause is available in the Tomcat logs. -------------------------------------------------------------------------------- Apache Tomcat/5.0.19
  10. Offline I used to get 90-120 fps with all the bells and whistles "TURNED ON" now I get 90-120 fps with them all"TURNED OFF":mad: I turned off Crossfire "No Change":confused: I had AMD Catalyst 12.4 installed !! I uninstalled all of AMD Software and drivers,but left the AMD folder and files. I then went the device manager and updated all related drivers from the AMD folder, I still only get 90-120 fps offline, I improved online to around 35-45 fps most of the time, once in awhile it goes down 25 fps. My problem is I DON"T FLY an seldom use a tank, inf 99.9 % of the time,and before 1.34.7,1.34.8 I never ever dropped below 55 fps. So as far as Im concerened it has to be on the other END !! I have always run with all the bells and whistles on and never had to turn off anything runinng in the background !!
  11. I have updated all drivers,set to best performance,scanned with Malware Bytes and Security Essentials,Set my lan cards to higest bite rate (1G) even after a clean Windows install, STILL NO CHANGE in fps,still hangs in the 12- 25 range most of the time,once in a while 40 fps. Before 1.34.8 I was always 55-85 fps Seems the Force has fizzled out !!
  12. Before 1.34.8 I ran 60-90 fps. Since 1.34.8 I run 5-30 at best,if no one is on I MIGHT get 40 fps. Since 1.34.8 I have ran all scans,re-installed Win7,all latest drivers installed etc. Until 1.34.8 I can't remember when I got less than 50-55 fps,and I've been playing since Aug 2001. OS Name Microsoft Windows 7 Ultimate 64 bit System Model GA-890FXA-UD5 Processor AMD Phenom II X4 965 Processor, 3600 Mhz, 4 Core(s), Installed Physical Memory (RAM) 16.0 GB ATI Radeon HD 5700 Series ATI Radeon HD 5700 Series in Crossfire mode
  13. Still can't launch game on or offline, I get to the load screen, then when the loading bar reads "mutitextures" the game Hangs and screen goes Black. The only way I can get back to desktop is with the Task manager and shut it down. some times it leaves my desktop and IE garbled until I reboot. I have installed the latest drivers from AMD and re-downloaded And installed 1.34.6 with these results. I then tried your first step above and was able to launch offline, I the tried your 2nd step above and tried offline again and failed exactly as before. Haven't tried online since the server hasn't been up example hang error messages below, most seem to vary somewhat each time. Description: A problem caused this program to stop interacting with Windows. Problem signature: Problem Event Name: AppHangB1 Application Name: ww2.exe Application Version: 34.6.2.5114 Application Timestamp: 4ee64511 Hang Signature: ab50 Hang Type: 2048 OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional Hang Signature 1: ab50c89f09991f178eb919c4810316c5 Additional Hang Signature 2: 808b Additional Hang Signature 3: 808b5e89c29665f0c671e3fd92ba97e9 Additional Hang Signature 4: ab50 Additional Hang Signature 5: ab50c89f09991f178eb919c4810316c5 Additional Hang Signature 6: 808b Additional Hang Signature 7: 808b5e89c29665f0c671e3fd92ba97e9 Since then I have found 2 items I thought might cause this Problem . 1. I noticed my CPU at idle was 40 - 50%, used to be 0- 10 %, found Windows Presentation Foundation Font Cache 3.0.0 was causing this and I disabled it. This corrected CPU idle usage % , but not the game problem. 2. In AMD Overdrive I noticed GPU 0 had Engine freq at 157 MHZ, Memory Freq at 300 MHZ, and tempreature at 52.0 C GPU 1 had Engine freq at 400 MHZ, Memory freq at 1200 C, and temperature at 47 C. ARE THESE DIFFERENCES NORMAL ?? The end result is that I can only get into offline mode 1 time after a fresh boot. Ali subsequent tries result in Application hangs, no matter how many tries I make. I must Reboot to get in offline mode again !!
  14. Got it fixed !! Seem that my GPU's engine and memory speeds became mismatched (Crossfire setup) ?? how it happened. I have 2 Gigabyte HD Raddon GV-577SO-1GD Super Overclocked Cards. The following is what I found out in AMD OverDrive . In AMD Overdrive I noticed GPU 0 had Engine freq at 157 MHZ, Memory Freq at 300 MHZ, and tempreature at 52.0 C GPU 1 had Engine freq at 400 MHZ, Memory freq at 1200 C, and temperature at 47 C. Once I got them matched up (this took a while, I've never messed with frequencies before, let alone video card settings) WW2 1.34.6 started working fine, offline and online. NO MORE APPLICATION HANGS !!
  15. That worked, I'm into the server screen, arena is LOCKED !
  16. Same registry error here, 3 times re-installed . offline works fine,tried Playgate in file folder and got registry error again !
  17. I got "refused connection" and auto logged out, but I got back ingame OK.
  18. Same here. Even uninstalled,deleted all files,re-downloaded and re-intalled and still CTDing.
  19. I hope that all of you are not using Comcast as I am !! I've been losing connection constantly since noon Friday !! Can hardly get 15 minutes playing time in ,then modem disconnects. Had service from out Sunday and today ,still having same problem, the service rep Sunday told me I'm not the only one in the area having this problem,all of this is on top of the firewall error !!!
  20. It didn't start until this morning , but now I just despawn after about 2-3 minutes of play , no matter what I try ! Any ideas? I set exceptions in my firewall for WW2,WW2-sse,playgate.exe and all ports,both TCP & UDP, Also setup vertuial servers on my router to open all ports for the game on it.
  21. Corrected by re-installing !!
  22. Can anyone tell me why I get this message from Connection Check V4 ? Test Starting. Test 1: Auth Pri -OK- 90ms Test 2: Main Pri -OK- 64ms Test 3: Main Alt -OK- 47ms Test 4: Main PingPri -OK- 63ms Test 5: Main PingAlt -OK- 63ms Test 6: Main Chat -OK- 72ms Test 7: Event Pri WSAE:: Connection refused (10061)*** FAILED: Connect failed Test 8: Event Alt WSAE:: Connection refused (10061)*** FAILED: Connect failed *** Partial failure.
  23. I have already allowed exceptions in my firewall for WW2,WW2sse,and Playgate ,and also forwarded the ports to my router. Does this mean I have to disable the fire wall al:confused: together ?