alexmp

Registered Users
  • Content count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Green Tag

About alexmp

  • Rank
    Junior Member
  • Birthday
  1. Jeez I wish i would have known that before I had them build my computer that really sucks thanks for everything.
  2. and it Keeps giving me a blue screen the only way to fix the blue screen is to take out my ram and put back in again the ram is brand new and I've already changed it out Once
  3. the personally built computer has NFORCE 680i sli, BFG 1000wtte Power Supply, one nvidia 8800GTS, 3GB ram DDR2/6300, 1.3TB 6 fans, fans control cooling control, E6600 Dole core 2.4GHZ, gamers pro sound card two operating systems one is XP it is on one HDD one is vista it is on another HDD both are 32 bit i have 3 HDDs I personally picked the parts it cost me $200 for the to built it I was going to build it myself but my mom insisted that I let CompUSA build it
  4. Thanks for the suggestion but I've already gone that route and I've wasted $3000+ on a personal built computer already and it was dead on arrival so I am kind of afraid of putting MB in. My other computer was built by compUSA. and it has been fixed five times since the day I purchased it and it's is still broken.
  5. When the Power Supply smelled like it was on fire there was some white gooey stuff coming out of the box. maybe my motherboard cannot support a better Power Supply so I'm thinking of buying a new computer. the new PC is a GATEWAY FX6800-01e
  6. Ok I bought a new ANTEC 650 watt power supply. I put it in the computer, and now it smells like it is burning please help. Thanks:confused: My computer is an hp pavilion, AMD phenom 64. M6350F Is it compatible with the 650 watt power supply?
  7. here is a pic of my power supplyes
  8. i cant fit the whole thing on this form i have to DxDiag one is DxDiag 64-bit and DxDiag 32-bit they are 40.8 and 38.5 KB they are to big
  9. ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 4/7/2009, 23:57:42 Machine name: SENBONSAKURA Operating System: Windows Vista™ Home Premium (6.0, Build 6001) Service Pack 1 (6001.vistasp1_gdr.080917-1612) Language: English (Regional Setting: English) System Manufacturer: HP-Pavilion System Model: KQ498AAR-ABA m9350f BIOS: BIOS Date: 06/23/08 16:36:25 Ver: 5.24 Processor: AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs), ~2.5GHz Memory: 6142MB RAM Page File: 1977MB used, 21398MB available Windows Dir: C:\Windows DirectX Version: DirectX 10 DX Setup Parameters: Not found DxDiag Version: 6.00.6001.18000 64bit Unicode ------------ DxDiag Notes ------------ Display Tab 1: No problems found. Sound Tab 1: No problems found. Sound Tab 2: No problems found. Sound Tab 3: No problems found. Input Tab: No problems found. -------------------- DirectX Debug Levels -------------------- Direct3D: 0/4 (retail) DirectDraw: 0/4 (retail) DirectInput: 0/5 (retail) DirectMusic: 0/5 (retail) DirectPlay: 0/9 (retail) DirectSound: 0/5 (retail) DirectShow: 0/6 (retail) --------------- Display Devices --------------- Card name: NVIDIA GeForce 9800 GT Manufacturer: NVIDIA Chip type: GeForce 9800 GT DAC type: Integrated RAMDAC Device Key: Enum\PCI\VEN_10DE&DEV_0601&SUBSYS_90081043&REV_A2 Display Memory: 2544 MB Dedicated Memory: 497 MB Shared Memory: 2046 MB Current Mode: 1600 x 1200 (32 bit) (60Hz) Monitor: Generic PnP Monitor Driver Name: nvd3dumx.dll,nvd3dum,nvwgf2umx.dll,nvwgf2um Driver Version: 7.15.0011.8250 (English) DDI Version: 10 Driver Attributes: Final Retail Driver Date/Size: 3/27/2009 10:03:00, 8635904 bytes WHQL Logo'd: Yes WHQL Date Stamp: Device Identifier: {D7B71E3E-4541-11CF-C953-03B002C2CA35} Vendor ID: 0x10DE Device ID: 0x0601 SubSys ID: 0x90081043 Revision ID: 0x00A2 Revision ID: 0x00A2
  10. yes i can get in the game but some time i lose connect with the host