• Announcements

    • Dodger

      Seeking Squad Leaders!   04/09/2017

      Soldiers!

      We are seeking Squad Leaders to volunteer their squads to help us test the upcoming Squad Forums system. This system will integrate squads who wish to participate into a self-sustained "forum within a forum." You will be able to add members to your squad, assign permissions, and create forums/calendar events on your own. The idea behind this system is part of our commitment to support squads as a integral part of our community. This service will be offered free of charge to all squads of World War II Online upon launch. Our goal is to offer all of the services a squad off-site forum can offer but free of charge and tied in to our existing forum service. So what do you need tested? We need willing volunteers to test the whole system - make forums, post threads, assign permissions, etc. The idea is to have several squads giving it a test run to point out any flaws before we launch it publicly. What are the requirements? We are ideally looking for medium to large squads - Ideally ten people or so plus, but smaller squads feel free to apply - and a willingness to use our platform. It's important to note (as of now - these may be included at a later date) we are unable to convert posts from a private forum if your squad previously used one, and you (or your XO's and recruiters) will need to assign individual members permissions. It is entirely possible that in the future this system will be automatically linked to the game's squad roster, but as of now developer priorities are elsewhere (1.37 and steam, w00t!) How do I sign up? PM me ( @Dodger ) on the forums, or email me at dodger@playnet.com - Please indicate your squad name and how many members you have. I will get back to you with more instructions.

    • GVONPAUL

      Recruiting drive.   04/16/2017

      With the anticipated influx of new players on the heels of this summer's Steam release, there is a reasonable expectation that forum traffic will increase. I'm looking for volunteers, not just to moderate, but to help answer new players' questions or direct them toward the correct answers. The forums may be a player's first contact with the game and we want to ensure that it is a positive experience. A happy player is a player who sticks around and the more new players we can retain, the more resources we will have for development.
      With that in mind, we are looking for current players with a positive attitude and posting history. PM me if you are interested.

hogan99

Registered Users
  • Content count

    10,036
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

18 Green Tag

About hogan99

  • Rank
    Member
  • Birthday
  1. Thanks for the post, was real down yesterday when I plugged her in for the first time and nothing worked. followed the reg edit link, removed everything and didn't download the Saitek drivers.. Works like a charm, but a major job of key mapping ahead.
  2. Na, two rigs, my old gaming computer and my New one. OH HEY MODS , I PUT THIS IN OT FOR A REASON. One for a break from politics. Two OT rules, your get good chit and funny chit at the same time. It had zero to do with the game. Bring my thread back home please. TGTCWTF
  3. I run two rigs,one for for gaming, the other for vids, backup ts, porn. The gaming monitor is a 28" Hans G. I had to always turn it off by the switch because when the computer is off, it displayed " NO SIGNAL",normally monitors shut down. No big deal till now, last time I tried to turn it on, it took several tries. So now I have to leave it on, there's a good chance that it might now turn on again if I turn it off. Is it hard to replace the switch assembly and or could it be something else? Second now if ****ing up . It's 28" View Sonic. It would go into sleep mode after I shut down the computer just fine. But now, sometimes it doesn't wake up unless I unplug the power cord . This sound more serious, power supply maybe ?
  4. I did but they didn't help my FPS, why?
  5. Yes had the same isue when I I tried beta.
  6. Did that twice, running xp, all up to date. Playgate works, but as soon as I try to launch, it crashes
  7. Did that, same thing, I couldn't run beta either, but the game before the patch ran fine..
  8. Updated vid drivers, use usb head phones for sound sound. Will not load off line ether. Get a signature error, crashes immediately to desk top after I hit launch. Eased files and directories, fresh install, the same thing...
  9. Since I got a good DSL line, its very rare for me. Most likely your ISP. If you are on a wireless motem or router, big issue there too.
  10. Turn off computer, reset all memory and pci cards. If it stll happens, pull out 1 stick of memory then try it with the other out. Could just be a bad stick, had it happen before. Its a process of elimanation. Sounds more hardware problem to me. Worst case its your vid card over heating.
  11. You will hate me bar, but its time for you to whack your hard drive and reload windows. Needs done aleast once a year. Not game related, but windows.
  12. are you running VISTA ?
  13. need your computer specs. Aleast 1 g ram, mid range or higher vid, and a strong processor