larsalot

Free Play Account
  • Content count

    2,135
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Green Tag

About larsalot

  • Rank
    Member
  • Birthday
  1. For good old days, may they come back "soon" and oh, the "100" in the title isn't exactly right anymore, can't seem to edit it even if I made it with this account years ago
  2. I have a similar problem and similar highend specs, only once it usually happens within 5 min, CTHL popup, chat still works and I can run around and look at the map... error 10057, crash when press ok to error popup. If I can't get it to work I have to unsub again.
  3. I get CTHL all the time after starting to play again on my new win7 i7 860 pc with 8gb ram and gtx260. Conn is 10/10Mbit. I tried every combination in settings/prefs and turned off everything else running, seached forums etc.. I usually get CTHL after less than 5 min of play, but I can also get it without even spawning in ! if I just wait long enough at the selection screen. This checknet output is probably a bad sign, might be my ISP ? any suggestions ? Ping to auth.playnet.com times out. 66 Route Tracing route to 66.28.6.226 over a maximum of 30 hops 1 * * * Request timed out. 2 * * * Request timed out. 3 * * * Request timed out. 4 * * * Request timed out. 5 * * * Request timed out. 6 * * * Request timed out. 7 * * * Request timed out. 8 * * * Request timed out. 9 * * * Request timed out. 10 * * * Request timed out. 11 110 ms 111 ms 110 ms 66.28.6.226 Trace complete. - 209 Route Tracing route to 204.70.193.9 over a maximum of 30 hops 1 * * * Request timed out. 2 * * * Request timed out. 3 * * * Request timed out. 4 * * * Request timed out. 5 * * * Request timed out. 6 * * * Request timed out. 7 * * * Request timed out. 8 * * * Request timed out. 9 * * * Request timed out. 10 * * * Request timed out. 11 * * * Request timed out. 12 131 ms 131 ms 131 ms 204.70.193.9 Trace complete. Specially sucks now that I finally get decent fps and enjoy the patch and other changes
  4. Hmm, nice to play a bit again and great fps, but sucks with the reoccuring CTHL I'm getting
  5. Yes, after patch with above link, happens before auth error so can't even say if that's fixed by the patching, but above posts seems positive, I hope the server is just down atm, and it's not a generel connection issue after full install+patch... EDIT, damn say Maintenance now... plz restart servers soon
  6. Same error as OP, so PC full install ist kaput. After trying above patch-fix, Campaign server apparently down, maybe coincidence ? beta server looked open, when trying to login it started a new dwl of the full install... Got Win7 on a new and fast machine.
  7. Back to page one !!!!!!!!!!!
  8. Who let this minor into the real life support forums ? and HC even
  9. Totally agree, I think this has been too ded due to only one open forum, we need one for each side as well, for it to be more useful than our current squad board way of inviting each other to our closed planning boards. On the official boards everyone would be invited to the secure parts which would be much better for the game imho. and I'm still here despite several KGW CO changings, who do I contact to make the new KGW CO Gagamel read this forum ? S! forum of old CO's og godt at se dig igen gamle jyde
  10. I get a constant stream of CTHL, I just wasted the last 4G in a soon-to-be-camped-AB due to this, being ingame for no more than a few min... Last time it was when I pressed map, but it also happened when I pressed binos when playing inf. Have had this crap since 1.30 came and the latest patch did nothing to help it. Nothing else changed on my system and everything else works fine. I'm sad to say that I will unsub until I hear somewhere that this is fixed (now I'm happy I switched to monthly payments). Can't afford to throw money out the window like this. 2.8 GHz, XP SP2, NVIDIA 7800GS, SB Augigy2 ZS, 4 Gig RAM. I'm using NOD32 for AV, windows firewall and windows defender, usually no problems playing the game with any of them. - Netcheck looked fine, no dropped packages and good ping. - I run the game in minimum settings already, incl low vis limit. - My PC is optimized for gaming, no services running that I don't need.
  11. I agree with the OP, I also had to dwl the full install and went to mainpage to find link, I did find it quickly ofc, but I missed the visible word "DOWNLOAD" in the top of the main page and had I been a n00b that would annoy me even more
  12. Worked with full install and nice more smooth touch to the interface, but I get a constant stream of CTHL now, 5-6 in half hour play, give up for now, hoping for fast patch to patch the patch
  13. Ok, thx. Edit: CRS should force everyone to use to the full install. I bet it will save a lot of ppl all over the world a lot of trouble and worries
  14. Exactly same thing to me just now after a seemingly successfull patch install ???? Gonna take hours to uninstall/dwl full/reinstall everything so is servers generally down or is the patch install "bugged" ?