troma

Free Play Account
  • Content count

    116
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Green Tag

About troma

  • Rank
    Member
  • Birthday
  1. I can alt tab in win7...BUT i have to hold down alt-tab and then i get two little boxes...one being ww2ol and the other the desktop. While still holding down alt-tab, i click the desktop box and presto. On the desktop. Hope that helps.
  2. Using a nvidia geforce 8800gt, Driver Version: 8.17.11.9562 (not sure if thats what you wanted to know) And for the processes i don't seem to see anything really eating up my bandwidth. But i am pretty moronic when it comes to computers.
  3. So i just did a fresh install of windows 7 and ww2 online, got all the proper updates for my video card,sound card. The problem is that i'm getting very low fps(12-18) when i used to get no lower than 50ish. Wondering if my updates installed wrong or something? I was playing before with windows 7 and wasn't having this problem. Also sometimes the game will freeze but i can still hear the sound then it unfreezes after like 20 secs. Any answers to why this is happening?
  4. And if anyone including your self read my post i said i have tried every little trick people have suggested even before i made this post. My main question was will win7 be compatibly next patch. Which has been answered already.
  5. I've tried every tip, trick, and whatever out there and still can't get it to run. Last time i cleaned my comp then installed win7 on it i somehow got it to work but for the life of me i can't figure out how i did it last time. So do i have to wait till 1.31 to play again. I don't want to unsub but i don't want to pay for something i can't play.
  6. Thanks for the response. But nothing you said worked. I just wish i knew what i did last time to get it to run.
  7. What happened to the sticky on windows 7 installation? Can't get ww2ol to run on it. This is a fresh install of windows 7 and ww2ol, I got it to work some how last time but i'm sure i found it in that sticky. Thanks.
  8. NVIDIA GeForce 8800 GT (Microsoft Corporation - WDDM v1.1) Be easy on me. I'm half stupid when it comes to computers.
  9. As the title said, just installed windows 7 and ww2ol and the game won't load. Any suggestions?
  10. I had this same graphic error 1 day before the patch but after the patch went through it went away so i didn't think twice about it. But tonight it's back. I tried restarting my comp 10 times or so and nothing happened. Anyone have a idea whats up?
  11. This is complete BS. It's gotten worse. Xmas gift? I can't even stay on more than 10mins now. I don't get it. the first 2 or 3 days when i first started last week i was fine. I'm so pissed off right now.
  12. Hey man. It always does the Connection To Host Lost. Ho[e this is everything you asked for. System Information ------------------ Time of this report: 12/25/2007, 10:53:46 Machine name: FOURTWENTY Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 1 (2600.xpsp1.020828-1920) Language: English (Regional Setting: English) System Manufacturer: MSI System Model: MS-6712 BIOS: Version 07.00T Processor: AMD Athlon XP 2400+, ~2.0GHz Memory: 1280MB RAM Page File: 173MB used, 2497MB available Windows Dir: C:\WINDOWS DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904) DX Setup Parameters: Not found DxDiag Version: 5.03.0001.0904 32bit Unicode ------------ DxDiag Notes ------------ DirectX Files Tab: No problems found. Display Tab 1: No problems found. Sound Tab 1: No problems found. Sound Tab 2: No problems found. Music Tab: No problems found. Input Tab: No problems found. Network Tab: No problems found. -------------------- DirectX Debug Levels -------------------- Direct3D: 0/4 (n/a) DirectDraw: 0/4 (retail) DirectInput: 0/5 (n/a) DirectMusic: 0/5 (n/a) DirectPlay: 0/9 (retail) DirectSound: 0/5 (retail) DirectShow: 0/6 (retail) --------------- Display Devices --------------- Card name: Diamond S120 256MB DDR Radeon 9550 Manufacturer: ATI Technologies Inc. Chip type: ATI RADEON 9550 AGP (0x4153) DAC type: Internal DAC(400MHz) Device Key: Enum\PCI\VEN_1002&DEV_4153&SUBSYS_02001092&REV_00 Display Memory: 256.0 MB Current Mode: 1280 x 1024 (32 bit) (60Hz) Monitor: Default Monitor Monitor Max Res: Driver Name: ati2dvag.dll Driver Version: 6.14.0010.6599 (English) DDI Version: 9 (or higher) Driver Attributes: Final Retail Driver Date/Size: 1/24/2006 21:52:48, 255488 bytes WHQL Logo'd: n/a WHQL Date Stamp: n/a VDD: n/a Mini VDD: ati2mtag.sys Mini VDD Date: 1/24/2006 21:52:30, 1478656 bytes Device Identifier: {D7B71EE2-0213-11CF-E56A-0A22A1C2CB35} Vendor ID: 0x1002 Device ID: 0x4153 SubSys ID: 0x02001092 Revision ID: 0x0000 Revision ID: 0x0000 Video Accel: ModeMPEG2_C ModeMPEG2_D ModeWMV8_B ModeWMV8_A ModeWMV9_B ModeWMV9_A Deinterlace Caps: {6E8329FF-B642-418B-BCF0-BCB6591E255F}: Format(In/Out)=(YUY2,YUY2) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,1) Caps=VideoProcess_YUV2RGB VideoProcess_StretchX VideoProcess_StretchY DeinterlaceTech_PixelAdaptive {335AA36E-7884-43A4-9C91-7F87FAF3E37E}: Format(In/Out)=(YUY2,YUY2) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,0) Caps=VideoProcess_YUV2RGB VideoProcess_StretchX VideoProcess_StretchY DeinterlaceTech_BOBVerticalStretch {552C0DAD-CCBC-420B-83C8-74943CF9F1A6}: Format(In/Out)=(NV12,0x3231564e) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,2) Caps=VideoProcess_YUV2RGB VideoProcess_StretchX VideoProcess_StretchY DeinterlaceTech_PixelAdaptive {6E8329FF-B642-418B-BCF0-BCB6591E255F}: Format(In/Out)=(NV12,0x3231564e) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,1) Caps=VideoProcess_YUV2RGB VideoProcess_StretchX VideoProcess_StretchY DeinterlaceTech_PixelAdaptive {335AA36E-7884-43A4-9C91-7F87FAF3E37E}: Format(In/Out)=(NV12,0x3231564e) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,0) Caps=VideoProcess_YUV2RGB VideoProcess_StretchX VideoProcess_StretchY DeinterlaceTech_BOBVerticalStretch Registry: OK DDraw Status: Enabled D3D Status: Enabled AGP Status: Enabled DDraw Test Result: Not run D3D7 Test Result: Not run D3D8 Test Result: Not run D3D9 Test Result: Not run ------------- Sound Devices ------------- Description: Realtek AC97 Audio Default Sound Playback: Yes Default Voice Playback: Yes Hardware ID: PCI\VEN_1106&DEV_3059&SUBSYS_71201462&REV_50 Manufacturer ID: 1 Product ID: 100 Type: WDM Driver Name: ALCXWDM.SYS Driver Version: 5.10.0000.5080 (English) Driver Attributes: Final Retail WHQL Logo'd: n/a Date and Size: 2/11/2003 02:34:52, 696284 bytes Other Files: Driver Provider: Realtek Semiconductor Corp. HW Accel Level: Full Cap Flags: 0x0 Min/Max Sample Rate: 0, 0 Static/Strm HW Mix Bufs: 0, 0 Static/Strm HW 3D Bufs: 0, 0 HW Memory: 0 Voice Management: Yes EAX 2.0 Listen/Src: Yes, Yes I3DL2 Listen/Src: Yes, Yes Sensaura ZoomFX: No Registry: OK Sound Test Result: Not run Description: Modem #0 Line Playback (emulated) Default Sound Playback: No Default Voice Playback: No Hardware ID: Manufacturer ID: 1 Product ID: 81 Type: Emulated Driver Name: Driver Version: Driver Attributes: WHQL Logo'd: Date and Size: Other Files: Driver Provider: HW Accel Level: Full Cap Flags: 0x0 Min/Max Sample Rate: 0, 0 Static/Strm HW Mix Bufs: 0, 0 Static/Strm HW 3D Bufs: 0, 0 HW Memory: 0 Voice Management: No EAX 2.0 Listen/Src: No, No I3DL2 Listen/Src: No, No Sensaura ZoomFX: No Registry: OK Sound Test Result: Not run --------------------- Sound Capture Devices --------------------- Description: Realtek AC97 Audio Default Sound Capture: Yes Default Voice Capture: Yes Driver Name: ALCXWDM.SYS Driver Version: 5.10.0000.5080 (English) Driver Attributes: Final Retail Date and Size: 2/11/2003 02:34:52, 696284 bytes Cap Flags: 0x0 Format Flags: 0x0 Description: Modem #0 Line Record (emulated) Default Sound Capture: No Default Voice Capture: No Driver Name: Driver Version: Driver Attributes: Date and Size: Cap Flags: 0x0 Format Flags: 0x0 ----------- DirectMusic ----------- DLS Path: C:\WINDOWS\SYSTEM32\drivers\GM.DLS DLS Version: 1.00.0016.0002 Acceleration: n/a Ports: Microsoft Synthesizer, Software (Not Kernel Mode), Output, DLS, Internal, Default Port Realtek AC97 Audio, Software (Kernel Mode), Output, DLS, Internal Microsoft MIDI Mapper [Emulated], Hardware (Not Kernel Mode), Output, No DLS, Internal Microsoft GS Wavetable SW Synth [Emulated], Hardware (Not Kernel Mode), Output, No DLS, Internal Registry: OK Test Result: Not run ------------------- DirectInput Devices ------------------- Device Name: Mouse Attached: 1 Controller ID: n/a Vendor/Product ID: n/a FF Driver: n/a Device Name: Keyboard Attached: 1 Controller ID: n/a Vendor/Product ID: n/a FF Driver: n/a Poll w/ Interrupt: No Registry: OK ----------- USB Devices ----------- + USB Root Hub | Vendor/Product ID: 0x1106, 0x3038 | Matching Device ID: usb\root_hub | Service: usbhub | Driver: usbhub.sys, 8/29/2002 00:32:50, 51968 bytes | Driver: usbd.sys, 8/23/2001 07:00:00, 4736 bytes ---------------- Gameport Devices ---------------- ------------ PS/2 Devices ------------ + Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard | Matching Device ID: *pnp0303 | Service: i8042prt | Driver: i8042prt.sys, 8/29/2002 01:06:38, 51072 bytes | Driver: kbdclass.sys, 8/29/2002 00:27:02, 23424 bytes | + Terminal Server Keyboard Driver | Matching Device ID: root\rdp_kbd | Upper Filters: kbdclass | Service: TermDD | Driver: termdd.sys, 8/29/2002 05:46:42, 38024 bytes | Driver: kbdclass.sys, 8/29/2002 00:27:02, 23424 bytes | + PS/2 Compatible Mouse | Matching Device ID: *pnp0f13 | Service: i8042prt | Driver: i8042prt.sys, 8/29/2002 01:06:38, 51072 bytes | Driver: mouclass.sys, 8/29/2002 02:50:10, 22016 bytes | + Terminal Server Mouse Driver | Matching Device ID: root\rdp_mou | Upper Filters: mouclass | Service: TermDD | Driver: termdd.sys, 8/29/2002 05:46:42, 38024 bytes | Driver: mouclass.sys, 8/29/2002 02:50:10, 22016 bytes ---------------------------- DirectPlay Service Providers ---------------------------- DirectPlay8 Modem Service Provider - Registry: OK, File: dpnet.dll (5.03.0000.0900) DirectPlay8 Serial Service Provider - Registry: OK, File: dpnet.dll (5.03.0000.0900) DirectPlay8 IPX Service Provider - Registry: OK, File: dpnet.dll (5.03.0000.0900) DirectPlay8 TCP/IP Service Provider - Registry: OK, File: dpnet.dll (5.03.0000.0900) Internet TCP/IP Connection For DirectPlay - Registry: OK, File: dpwsockx.dll (5.03.0001.0904) IPX Connection For DirectPlay - Registry: OK, File: dpwsockx.dll (5.03.0001.0904) Modem Connection For DirectPlay - Registry: OK, File: dpmodemx.dll (5.03.0000.0900) Serial Connection For DirectPlay - Registry: OK, File: dpmodemx.dll (5.03.0000.0900) DirectPlay Voice Wizard Tests: Full Duplex: Not run, Half Duplex: Not run, Mic: Not run DirectPlay Test Result: Not run Registry: OK ------------------- DirectPlay Adapters ------------------- DirectPlay8 Modem Service Provider: Generic SoftK56 DirectPlay8 Serial Service Provider: COM1 DirectPlay8 Serial Service Provider: COM2 DirectPlay8 Serial Service Provider: COM3 DirectPlay8 TCP/IP Service Provider: Local Area Connection - IPv4 - ----------------------- DirectPlay Voice Codecs ----------------------- Voxware VR12 1.4kbit/s Voxware SC06 6.4kbit/s Voxware SC03 3.2kbit/s MS-PCM 64 kbit/s MS-ADPCM 32.8 kbit/s Microsoft GSM 6.10 13 kbit/s TrueSpeech 8.6 kbit/s ------------------------ Disk & DVD/CD-ROM Drives ------------------------ Drive: C: Free Space: 8.4 GB Total Space: 39.2 GB File System: NTFS Model: Maxtor 2F040L0 Drive: H: Free Space: 34.9 GB Total Space: 39.2 GB File System: NTFS Model: Maxtor 2F040L0
  13. I just picked this game up a week ago and it's not bad but i'm ready to unistall it cause of these ctd's i'm getting. I get a average of 2 an hour. I've tried everything that people have told me and what i found on the forums. Never had this problem with other online games and i feel i just threw away money on purchasing this game. So my last hope does anyone have any other tips that may help this? But it's weird cause sometimes i can play for a good 2-3 hours without a ctd then i get smacked with them over and over. I've read these forums and it saddens me that the devs or whomever is in charge of support never responds here.