atc

Registered Users
  • Content count

    35
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Green Tag

About atc

  • Rank
    Member
  • Birthday 03/26/1956
  1. The CH fighterstick/throttle and rudder pedals work fine on my Mac
  2. I have no problems with mine ever since I did an uninstall and went to this site for the full download. Index of ftp://downloads1.wwiionline.com/ IMAC 27inch Software Mac OS X Lion 10.7.2 (11C74) Processor 2.8 GHz Intel Core i7 Memory 8 GB 1067 MHz DDR3 Graphics ATI Radeon HD 4850 512 MB
  3. It works fine , now, on my Mac.
  4. Voila. Just found the new update and successfully did the full install. I have connected online. Thanks Rats!! Happy Holidays! ATC
  5. Thanks for the help. No solution yet because the FTP site is down.
  6. I have submitted a ticket, but no response. I have been with ww2ol since it began, in fact I was on the beta team. I am very disappointed tech support nor our Mac people are unable or unwilling to try to help. Ticket Summary Ticket Subject: "connecting to server" Ticket Info Ticket ID: 00000046431 Ticket Status: Awaiting Support Feedback Created On: Dec 09 2011 09:02AM Last Modified: Dec 14 2011 06:41PM Assigned To: CS6 Customer Info Member Name: damnedatc Customer Name: Email Address: f1isbest@aol.com Application Info Application: Battleground Europe: WWII Online Faq Path: 2 , 66 , 191 Ticket Description: Every since I downloaded and installed the latest MCA update 1.34.4.255 I have not been able to connect to server. When I select "play online" a window appears "PATCH DOWNLOAD" connecting to server Nothing ever happens after that. Note I am not having network issues that I am aware of. Recent Notes Add a Note Damnedatc added: Dec 14 2011 06:41PM I am still unable to play Damnedatc added: Dec 09 2011 04:43PM I have an IMAC 2.8 I7 8 gb 1067 ddr3 10.7.2 osx lion I can also run this offline but when trying online or training server, i just get the "connecting to server" with a patch download window. After a few minutes this window disappears. CS6 added: Dec 09 2011 11:29AM Hello. I'm sorry for the problem. Does the game run offline? What kind of Mac are you running it on? Playnet Support
  7. my connection as well, except I get into the "patch download" connecting to server. Within a couple minutes the program terminates and this is the message I get: 12/14/11 5:55:13.633 PM com.apple.launchd.peruser.501: ([0x0-0x1f81f8].com.playnet.ww2ol[10191]) Exited abnormally: Broken pipe: 13 Any idea of what may be the problem. I have uninstalled and reinstalled, trying to work with tech support but they have yet to respond (4 days ago). Any help would be appreciated.
  8. it seems every new patch has problems installing. I have downloaded the only available MAC download-1.34.4.25, which is a full install. I do the install, to the applications folder, but when I try to start the online version I get the message : PATCH DOWNLOAD connecting to server. I never connect to server. I have been a Mac user for about a year and just about every update has it's own problems with Mac. How do we (I) correctly install, successfully, to a IMAC product, 10.7.2 software, 2.8 intel i7. Thanks
  9. Does wwii online have a Tech who can help me get my game to work? Please?
  10. it seems every new patch has problems installing. I have downloaded the only available MAC download-1.34.4.25, which is a full install. I do the install to the applications folder, but when I try to start the online version I get the message : PATCH DOWNLOAD connecting to server. I never connect to server. I have been a Mac user for about a year and just about every update has it's own problems with Mac. How do we (I) correctly install, successfully, to a IMAC product, 10.7.2 software, 2.8 intel i7. Thanks ATC
  11. Thanks dumb me...oh well works great now. Thanks!
  12. Having trouble with update. I have 10.7.2. I used the full install and it states: the following disk image cannot be recognized. wwiiol0001341.dmg not recognized Any idea what I can do to install this again. Thanks