vapor

Free Play Account
  • Content count

    6,384
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Green Tag

About vapor

  • Rank
    Member
  • Birthday
  1. Just reinstalled the whole game and still get the same piece of **** message.
  2. When I try to log on, I get the following error message: I went to downloads, installed the latest version of PlayGate (after some difficulty with IE 7), and still get the same message. WTF is going on here?
  3. Can't find it. Are we supposed to know where this is and how to disable/uninstall it? (If I can find it I can get rid of it.) First I've heard of an "nVidia firewall", and I've been using forceware since it came out.
  4. To cut through some of the interesting advice and comment, I have an AMD 64 3000+ CPU and was getting good fps everywhere in game at all times BEFORE THE LAST PATCH. What exactly occurred in that patch that killed fps, anyway? I just don't see it.
  5. The last patch screwed my fps. Before that, I got usually 40s and 50s in town, now any time I LOOK toward a town the framerate drops to single digits. I can look away and the fps goes up to 30s or so. I was running to Kalmthout the other night to rtb and when I got within 2k of town the fps dropped to 9... I don't play much since the last patch.
  6. I'm going through my list in Add/Remove Programs, and deleting the old WWIIOL installs, and get to the one that says "Last used x/x/2004". I delete it, since I apparently haven't used it since '04, and the version number is 1.16 something... Now I have to reinstall the whole program. Redo all my keymapping, etc. WTF is up with that?
  7. Ah, that must be it. I'll go into BIOS next time I reboot and check it.
  8. All I have to do is click Continue and it goes away.
  9. This crap is getting real, real, real old.....
  10. NM. And thanks for the replies. Turned out to be farking Zone Alarm. I had one of the octillion little Windows programs (psdrvchk.exe) blocked (no idea why) and couldn't log on to my second account. Don't ask why it didn't affect my primary account, because I have no idea...
  11. 1. Why aren't I getting e-mail notifications of any of my forum subscription replies, and 2. Why can't I get into my "Manage Your Account" page? I'm paying for a second account which I can't log on, and I can't even get into my first account's page. WTF is up?
  12. I log on a couple of nights ago to find fps down in the teens and single digits. They're usually in the 60s to 80s. Quit for the night and came back next day, same thing. Installed latest Nvidia drivers and now I can't go more than 30 seconds on a mission without the screen freezing up, requiring a reset. I've tried 3 or 4 archive drivers and get the same result. My other games run fine, of course, including HL2. I made no adjustments to anything between the time I logged off with good fps to when I logged on to crap fps. It looks like some more midnight tweaking by the programmers has struck again... Can't play, don't feel like paying.
  13. Do you want to play the game at that resolution? Seems like a waste to me.
  14. Trying to get a friend to get back in the game, and he loaded it up but said the loading screen was blue instead of that parchment color. What exactly could cause that, other than old vid drivers?
  15. Someone can shove this, er, I mean USE this for debugging purposes... Not going to bother going back in game tonight. ww2error.log File version: 1, 19, 3, 255 Program compile time: Jul 21 2005 16:36:28 Date and time: 7/25/2005 2:44:23 Exception code: 0xc0000005 Exception: STATUS_ACCESS_VIOLATION Exception: continuable Exception address: 0x00000000 Exception tried to: read at address 0x00000000 Exception Registers: DS: 0x00000023, ES: 0x00000023, FS: 0x0000003b, GS: 0x00000000 EBP: 0x00000000, ESP: 0x0013fa40, SS: 0x00000023, EIP: 0x00000000 ESI: 0x00000001, EDI: 0x836f1ef2 EAX: 0x02f05436, EBX: 0x00000000, ECX: 0x0013f844, EDX: 0x00000000 That exception address should be pretty easy to locate....