wiesshund

Free Play Account
  • Content count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Green Tag

About wiesshund

  • Rank
    Junior Member
  • Birthday

Profile Information

  • Location
    It is dark, and you are alone
  • Preferred Side
    Allied
  • Preferred Branch
    Army
  • Preferred Unit
    Rifleman

Recent Profile Visitors

601 profile views
  1. To play through steam, all you have to do is let steam download the steam version no CD key needed, but it will play as your steam account, not your normal account. Game never patches for me, i think it does not like my hard drive arrangement and permissions and the fact that the game is installed elsewhere, i always have to do full downloads
  2. JU87's BD7's/Havok's and Hurri bombers all were taking part in pile driving themselves into tanks, kind of on a repeated basis
  3. May need to open/forward ports?
  4. Bren Gun Carrier Panzerkampfwagen I FT17 Char mitrailleuse (8 mm Hotchkiss machine gun fitment not the 37mm ATG, we do that later along with the panzerjager etc) That would make a good trio
  5. I am confused? The 88 can hit from that range, and the tiger carries an 88 But im also confused at him, the US Army forces did have M1 garands in their T0-ish point in time The Marines hung onto the M1903 (Which is a great rifle) longer, and there seem to be a lot of them in the pacific. Grease Gun, i will admit needs to be T1 at least, as it didnt enter in until 1942. Im not sure why it is considered uber in game though? mine is about as accurate as a rock thrown by a drunken man if your the distance of across the street, which seems about right from memory. I dont know where the claims of sniping with them from 300m comes in at? At 300m im lucky if the round lands in the same zipcode? I cant even hit those range targets, which i shouldnt.
  6. If i had to guess, they probably did not jog around shooting a KAR98 or a 308 much either. Walk maybe. Perhaps that is the ticket The game has a walk function, tie the lmg shooting in motion to having to be in walk mode, otherwise you get the no no shakes
  7. Can i be a douche and ask if i could at least bunny hop over the damned fallen log instead of having to run 14 feet around it. I promise if you really shoot at me, im not running around the damned log, im going over it.
  8. Problem with this 1) potentially an entire BDE could spawn and jump from a single plane 2) latency could cause the person to not actually land in the plane when they spawn, which if it does not trigger the chute could be hysterical for the defenders as the sky rains dead infantry, for the attacker not so much. 3) 2 minute timers kind of does not feasibly give the defender any time to respond. HC guy would be in the bathroom taking a [censored] and the town would be lost before he can shake it. Kind of an airborne opel rush (no offense axis) 1 and 2 may be easy to address, on 3 i would only agree if a new mechanic was created that allowed interference but not outright capture Like you could interrupt the supply line so linked towns would not trickle in anything, but you can not just outright cap the guys town like that, that would be too powerful and too hard to combat, you could roll an entire map that way by airborne cutoffs, which should not be. The airborne guys should be in a precarious position if the front lines cant push up to meet them.
  9. Just send PC's SPDIF optical output to 5.1 surround system, and set PC audio accordingly. Now you hear Everything And no deafness since the speakers are not right on your head.
  10. no it magically rectified itself Of course then DNS failed for the website entirely. So its game or Website, hmm tough choice....
  11. Here are some examples 1st one is for flaps, a fixed percent per KEY not per KEYPRESS <control function="Flap control"> <keyabsolute value="0.00"> <key>numpad 0</key> </keyabsolute> <keyabsolute value="0.00" index="1"> <joybutton stick="1">12</joybutton> </keyabsolute> <keyabsolute value="10.00" index="2"> <key>numpad 1</key> </keyabsolute> <keyabsolute value="10.00" index="3"> <joybutton stick="1">13</joybutton> </keyabsolute> <keyabsolute value="20.00" index="4"> <key>numpad 2</key> </keyabsolute> <keyabsolute value="30.00" index="5"> <key>numpad 3</key> </keyabsolute> <keyabsolute value="30.00" index="6"> <joybutton stick="1">14</joybutton> </keyabsolute> <keyabsolute value="40.00" index="7"> <key>numpad 4</key> </keyabsolute> <keyabsolute value="50.00" index="8"> <key>numpad 5</key> </keyabsolute> <keyabsolute value="60.00" index="9"> <key>numpad 6</key> </keyabsolute> <keyabsolute value="70.00" index="10"> <key>numpad 7</key> </keyabsolute> <keyabsolute value="80.00" index="11"> <key>numpad 8</key> </keyabsolute> <keyabsolute value="90.00" index="12"> <key>numpad 9</key> </keyabsolute> <keyabsolute value="100.00" index="13"> <key>numpad +</key> </keyabsolute> </control> Next one is key absolute speeds, for moving things on release 50 means centered Absolute value can be around +/- 6 at the smallest (slowest) input, so 44 and 56 for min/max absolute values <control function="Turret traverse"> <mouseaxis>x</mouseaxis> <joyaxis stick="1" index="1" invert="1">slider2</joyaxis> <keyabsolute value="0.00" onrelease="50.00"> <joybutton stick="1">22</joybutton> </keyabsolute> <keyabsolute value="100.00" onrelease="50.00" index="10"> <joybutton stick="1">20</joybutton> </keyabsolute> </control> <control function="Turret elevate"> <mouseaxis invert="1">y</mouseaxis> <joyaxis stick="1" index="1">rx</joyaxis> <keyabsolute value="0.00" onrelease="50.00"> <joybutton stick="1">21</joybutton> </keyabsolute> <keyabsolute value="100.00" onrelease="50.00" index="10"> <joybutton stick="1">19</joybutton> </keyabsolute> </control> Lastly key deltas percent per keypress or second values are per="keypress" or per="sec" <control function="Mouse Look Y"> <keydelta value="1.00" per="sec" index="2"> <joybutton stick="1">POV1n</joybutton> </keydelta> <control function="Mouse Look X"> <keydelta value="11.00" per="keypress" index="2"> <joybutton stick="1">POV1e</joybutton> </keydelta> <keydelta value="-11.00" per="keypress" index="3"> <joybutton stick="1">POV1w</joybutton> </keydelta> </control>
  12. Ok adding info 1) Zendesk ticket system is a no go, tried to register no email, on 2 different addresses Redownloaded full install, uninstalled everything, rebooted PC Reinstalled game on a separate HD no less in d:\games\battleground europe, same result. Uninstalled game, reinstalled 1.34 from an old download. It works, update game, it dont work, and ya cant actually play with 1.34 PC on wired LAN, no firewall, no AV (for testing) Tested some other games, warcraft works, left4dead works, all half-life based games work, diablo 2 and 3 work, aces high works. So what gives with playgate? It does not even give the appearance of even trying, yet the PC has no issues getting to auth. Tracing route to auth.wwiionline.com [66.28.224.140] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.0.1 2 15 ms 16 ms 16 ms adsl-98-70-225-1.gnv.bellsouth.net [98.70.225.1] 3 26 ms 19 ms 19 ms 70.159.215.75 4 20 ms 19 ms 19 ms 12.81.80.22 5 24 ms 22 ms 23 ms 12.81.104.188 6 19 ms 19 ms 19 ms 12.81.28.15 7 19 ms 19 ms 19 ms 74.175.192.10 8 32 ms 31 ms 30 ms cr1.ormfl.ip.att.net [12.122.106.10] 9 34 ms 30 ms 31 ms 12.122.28.125 10 28 ms 31 ms 31 ms 12.122.117.121 11 30 ms 29 ms 29 ms be7018.ccr41.atl04.atlas.cogentco.com [154.54.11.85] 12 30 ms 30 ms 30 ms be2848.ccr42.atl01.atlas.cogentco.com [154.54.6.117] 13 43 ms 43 ms 44 ms be2690.ccr42.iah01.atlas.cogentco.com [154.54.28.130] 14 49 ms 49 ms 49 ms be2443.ccr32.dfw01.atlas.cogentco.com [154.54.44.230] 15 50 ms 49 ms 49 ms be2277.rcr21.dfw02.atlas.cogentco.com [154.54.80.118] 16 49 ms 49 ms 48 ms Playnet.demarc.cogentco.com [66.28.30.146] 17 50 ms 50 ms 48 ms 66.28.224.140
  13. Same issue after the game did its updates to 8.1 Was fine before that. Uninstalled game, deleted all remaining folders dealing with the game and playgate downloaded the full install, ran a fresh install as admin Playgate opens, click agree, immediate connect error 0 can not connect to auth.playnet.com, then a box pops up stating unable to open an internet connection to auth.playnet.com Mind you my computer says this Windows PowerShell Copyright (C) 2016 Microsoft Corporation. All rights reserved PS C:\WINDOWS\system32> ping authdevng.playnet.com Pinging auth.wwiionline.com [66.28.224.140] with 32 bytes of Reply from 66.28.224.140: bytes=32 time=49ms TTL=50 Reply from 66.28.224.140: bytes=32 time=49ms TTL=50 Reply from 66.28.224.140: bytes=32 time=50ms TTL=50 Reply from 66.28.224.140: bytes=32 time=49ms TTL=50 Ping statistics for 66.28.224.140: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 49ms, Maximum = 50ms, Average = 49ms PS C:\WINDOWS\system32> ping auth.playnet.com Pinging auth.playnet.com [66.28.224.140] with 32 bytes of dat Reply from 66.28.224.140: bytes=32 time=50ms TTL=50 Reply from 66.28.224.140: bytes=32 time=49ms TTL=50 Reply from 66.28.224.140: bytes=32 time=50ms TTL=50 Reply from 66.28.224.140: bytes=32 time=49ms TTL=50 Ping statistics for 66.28.224.140: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 49ms, Maximum = 50ms, Average = 49ms PS C:\WINDOWS\system32> SO pc sees auth.playnet.com just fine Disabled firewall, disabled windows defender, ran playgate as admin No soup, same thing. And i dont even see playgate making a log file, which it should be doing should it not? Only file i see the game created is the wwiiol.xml in its docs folder. Now as i said, playgate worked just fine prior to letting the game update, game was 1.35.something or other. I could log in, see the normal and training servers up, and then i let it start patching. PC is running windows 10 creators update
  14. Same issue after the game did its updates to 8.1 Was fine before that. Uninstalled game, deleted all remaining folders dealing with the game and playgate downloaded the full install, ran a fresh install as admin Playgate opens, click agree, immediate connect error 0 can not connect to auth.playnet.com, then a box pops up stating unable to open an internet connection to auth.playnet.com Mind you my computer says this Windows PowerShell Copyright (C) 2016 Microsoft Corporation. All rights reserved PS C:\WINDOWS\system32> ping authdevng.playnet.com Pinging auth.wwiionline.com [66.28.224.140] with 32 bytes of Reply from 66.28.224.140: bytes=32 time=49ms TTL=50 Reply from 66.28.224.140: bytes=32 time=49ms TTL=50 Reply from 66.28.224.140: bytes=32 time=50ms TTL=50 Reply from 66.28.224.140: bytes=32 time=49ms TTL=50 Ping statistics for 66.28.224.140: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 49ms, Maximum = 50ms, Average = 49ms PS C:\WINDOWS\system32> ping auth.playnet.com Pinging auth.playnet.com [66.28.224.140] with 32 bytes of dat Reply from 66.28.224.140: bytes=32 time=50ms TTL=50 Reply from 66.28.224.140: bytes=32 time=49ms TTL=50 Reply from 66.28.224.140: bytes=32 time=50ms TTL=50 Reply from 66.28.224.140: bytes=32 time=49ms TTL=50 Ping statistics for 66.28.224.140: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 49ms, Maximum = 50ms, Average = 49ms PS C:\WINDOWS\system32> SO pc sees auth.playnet.com just fine Disabled firewall, disabled windows defender, ran playgate as admin No soup, same thing. And i dont even see playgate making a log file, which it should be doing should it not? Only file i see the game created is the wwiiol.xml in its docs folder. Now as i said, playgate worked just fine prior to letting the game update, game was 1.35.something or other. I could log in, see the normal and training servers up, and then i let it start patching. PC is running windows 10 creators update
  15. Subroutine? Now that's just downright offensive