sonof71

Free Play Account
  • Content count

    43
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Green Tag

About sonof71

  • Rank
    Member
  • Birthday
  1. Down in NY for hours now.
  2. Again, we are not a dead squad. We have about 10-15 steady players atm and dvldwg just keeps recruiting!! No one is hiding either, they just don't play this game anymore. If I recall, there were many squads that got smaller with the introduction of AO's. Fortunatley, I could care less what CRS does with their game, I just like to shoot all things virtual!! Sonof
  3. Well, I am still 31st, for 4 years now. Creed, DVDOC, as well as most of the old timers have moved on to other games, although I did see Batigol on the other night. There are probably 10-15 guys who still play consistently. It's nice to see someone posting a 5 page thread about us though, thx avon!! Sonof
  4. Back to the top please!! Fame is but a click away!! www.31stwreckingcrew.com Join Today!
  5. OK, I found something that helped my stuttering lag and gave me my consistent 15-25 fps back. I went into start menu...run...typed "msconfig"...went to startup tab and closed everything I dont use. This was suggested in either Spizzs' or Xanthus' thread, not sure which, but I'd like to thank them both for there insightful threads. I cannot say that what I did will work for others, but it has worked for me. Good luck guys. S!
  6. I wish is it was only one check mark that would fix this, but for me, that check mark changed nothing fps-wise, but my game really looked like ****e. I keep trying, thx.
  7. No thanks, dude. I ain't f'n with my machine any more. I have gotten that same advise you have offered from others, so disregard my posts please. S!
  8. Me neither Pyrotrosh LOL...Mine is this...ASUS A7N8X2.0 ACPI BIOS Rev 1005...I think that is just the system BIOS, I am trying to figure out how to change the video BIOS. I guess I need to do both though, LOL..AAAAAHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  9. OK, I have found something interesting, I think...LOL. I use AIDA32 to check out my system and what not and in my BIOS, it tells me that my video and system BIOS is over 2 yrs old and suggests to upgrade if necessary. The date of the original video BIOS is 10/30/03...I started having problems 10/31/05...Could this be some of my problem? I am not that saavy when it comes to this stuff, so any help is greatly appreciated.
  10. I am in the same position. I have a setup like all these guys, GE5700 Ultra 256mb, 1gb corsair, I'm only a 2.6mhz, but I didn't even have problems after downloading 1.20. Wasn't until Halloween, the 31st, that I started getting HORRIBLE fps. Have followed post by spizz, post by xanthus, NT comp is done, everything that has been suggested in these forums. All drivers fully updated and no matter what I do, it is the same exact "horse-clopping" lag and fps. Starting to think I was crazy till I saw this thread. Please help?!