slovik

Registered Users
  • Content count

    8,729
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Green Tag

About slovik

  • Rank
    Member
  • Birthday
  1. ok you got me - resubbed
  2. Been a long time.
  3. Anyone else noticing random game sounds (not ambient) when they shouldn't? I'll be running and hear a satchel charge being placed, or an extra footstep etc.... At first I thought it was an open mike on TS, but it's not.
  4. so the higher the possible refresh the better?
  5. any way to zoom in and out on map without a mouse wheel?
  6. thanks guys - yes - alot of us in the NYC area are having the same out-of-net problem. We're hoping that CRS might be able to give us a hand in some way - some advice.
  7. I can get in now - definitely something in the path to the auth server. Weekly maintenance on one of the servers in the chain?
  8. Pinging auth2.playnet.com [66.28.224.240] with 528 bytes of data: Request timed out. Request timed out. Request timed out. Request timed out. Request timed out. Ping statistics for 66.28.224.240: Packets: Sent = 5, Received = 0, Lost = 5 (100% loss), ====================================== Running: tracert -d ns1.playnet.com ====================================== Tracing route to ns1.playnet.com [66.28.224.252] over a maximum of 30 hops: 1 2 ms <1 ms <1 ms [xxxxxxxxxx] 2 34 ms 39 ms 8 ms 10.107.160.1 3 9 ms 8 ms 9 ms 67.83.242.33 4 9 ms 7 ms 8 ms 67.83.242.1 5 9 ms 10 ms 9 ms 65.19.112.18 6 10 ms 9 ms 11 ms 65.19.96.38 7 * * * Request timed out. 8 51 ms 51 ms 50 ms 154.54.3.202 9 55 ms 54 ms 53 ms 66.28.4.37 10 59 ms 69 ms 60 ms 66.28.6.206 11 60 ms 60 ms 59 ms 66.28.30.146 12 * * * Request timed out. 13 67 ms 60 ms 60 ms 66.28.224.252 Trace complete. Tracing route to auth2.playnet.com [66.28.224.240] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms [xxxxxxxx] 2 7 ms 8 ms 7 ms 10.107.160.1 3 8 ms 7 ms 22 ms 67.83.242.34 4 10 ms 9 ms 18 ms 67.83.242.5 5 14 ms 7 ms 10 ms 65.19.112.130 6 9 ms 9 ms 10 ms 65.19.112.85 7 * * * Request timed out. 8 10 ms 9 ms 9 ms 154.54.3.145 9 11 ms 9 ms 10 ms 66.28.4.10 10 11 ms 9 ms 10 ms 66.28.4.14 11 49 ms 50 ms 52 ms 154.54.3.202 12 55 ms 55 ms 60 ms 66.28.4.37 13 64 ms 62 ms 60 ms 66.28.6.230 14 61 ms 61 ms 60 ms 66.28.30.146 15 * * * Request timed out. 16 * * * Request timed out. 17 * * * Request timed out. 18 * * * Request timed out. 19 * * * Request timed out. 20 * * * Request timed out. 21 * * * Request timed out. 22 * * * Request timed out. 23 * * * Request timed out. 24 * * * Request timed out. 25 * * * Request timed out. 26 * * * Request timed out. 27 * * * Request timed out. 28 * * * Request timed out. 29 * * * Request timed out. 30 * * * Request timed out. Trace complete.
  9. bump problem continues - now occuring on Weds into this AM. how can I trace ping?
  10. this started again last night Weds and continues into this AM. Authentication and blank web page.
  11. For the past 3 Fridays in a row, from about 6 to midnight, people in the NYC metro area have not been able to log in. We get stuck at "authentication." Also, the main website and "play now" page turn up as blank white pages. All methods of trying to log in fail either way. Can you assist us in trying to figure out the cause? Netcheck shows no probs for any of us. thanks! also - if anyone here has had the same prob, please confirm in this thread.
  12. same crap - I also am in NJ dl'd new checknet and now showing no problems with the tests, but still crapping out on authentication.
  13. I am in NJ - this is the second Friday in a row where I have had the same prob. from checknet prog - test 3 and test 8 are failing: test 3: main alt WSAE 10061 error test 8: event alt WSAE 10061 error says check firewall, but I can't find a prob. Also logging into main web page gives me a white IE page, with no content. (I am typing this on another comp that does not have WWIIOL installed)