GrAnit

Registered Users
  • Content count

    4,772
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by GrAnit

  1. Did you try a system restore?
  2. I noticed with last patch that tracers are displaced from the end of the barrel now. It looks like they originate about 20 meters to the side and behind the vehicle. Never saw that before in three years of playing. Anyone else have the bug? Happens w/ and w/o SSE2, Netcode on & off.
  3. Just started playing on a new AMD 4000+, 1 gig (soon to be 2 gig but 1 new stick failed after a few days) and 7600gt, and am having a strange bug. SOMETIMES the trees have long green cones extending from them ending in a point several hundred meters away. It was there when I have SSE2 checked but when I uncheck it I have not seen this, although I have not played for a long time in this config, so it might be a coincidence. Does this bug sound familiar to anyone? If so how can I fix it? I like the SSE2 because I see a 15+ FPS increase. Thx.
  4. Well the cpu is overclocked 3% and the graphics card is not overclocked. Temps on both are less than 50 deg C.
  5. Yes and yes. Latest nvidia drivers.
  6. Every time I start the game my machine reboots after I get to the start screen (the screen with the poll of the day). Never happened before. Any suggestions appreciated!!!!!
  7. Just built a new computer (ASUS a8n MB, AMD 4000, XFX 7600 GT, 2 GB RAM) and it all work fine but I can't connect to the internet. I loaded all the drivers including that came with the MB including the ethernet driver. I plug in my ethernet cable into to the MB and it says (after a while) that I have a 100 Mb connection (via that little icon in the lower right hand corner), but IE says I am not connected. Any suggestions? I tried reloading the drivers but to no avail.
  8. NM. I uninstalled and reinstalled and it seems to be working...
  9. Put together my first computer and I have a problem. When I turn the power on the cpu and cooling fans come on for a fraction of a second and then stops. It seems as if there is some interrupting the power. I checked all the wiring and it looks OK. The one question I had here is with respect to the power switch and reset connectors: I can't tell which side is ground. These two wire connectors have a small triangle on one side. Is that ground? Any help/advice would be appreciated!
  10. yes the monitor was connected.
  11. Ok I think I found the problem. The system fires up when I remove the graphics card. It was from my previous computer that died when the the power supply and motherboard blew. It must have taken out he graphics card too. So now I need a new video card :/ ......
  12. Thanks for the tips. As to isolation, the motherboard is separated from the case by 9 brass standoffs, maybe a 1/4 inch long. They only gave me 5 washers for the 9 screws, so perhaps it is a short. I will try isolating the board by unscrewing oi and physically isolating it. BTW the little green LED light on the motherboard light when I switch the power on and stays on for about 10 sec after I switch the power of. Any ideas on whether the triangle on the connector means 'ground' otr 'power'? Thanks again.
  13. My Dell died (power supply and motherboard are fried) and I need to get a new system, primarily to play WWIIonline. This is what I am thinking of. I'll use the 6800 pci-e video card from my dell. Any suggestions? Asus A8N5X NVIDIA Socket 939 ATX Motherboard / RoHS / Audio / PCI Express / Gigabit LAN / S/PDIF / USB 2.0 / Serial ATA / RAID (3.25 lbs) Ultra 2048MB PC3200 DDR 400MHz Memory (2 x 1024MB) (0.5 lbs) AMD Athlon 64 4000+ / 1MB Cache / 2000MHz FSB / Socket 939 / San Diego Core / Processor with Fan (1 lbs) Power Up Black 2559 ATX Mid-Tower case with Front USB and Audio Ports and 250mm Side Fan (10 lbs) Western Digital / Raptor / 74GB / 10K / 16MB / SATA-150 / OEM / Hard Drive (1 lbs) Xion / 500-Watt / ATX Ver. 2.20 / 80mm Fan / SATA-Ready / SLI-Ready / 20/24-Pin / Power Supply (5 lbs) Lite-on SHM-160P6S / 16x8x16x DVD+RW / 16x6x16x DVD-RW / 8x DVD+R DL / 4x DVD-R DL / 48x24x48x CD-RW / Black/Beige Faceplates / Internal / DVD Writer - Retail (3 lbs)
  14. About $600 or so. With a less expensive hard drive (7200 rpm) I can hit this mark at TigerDirect. Anyone have a similar system? If so what kind of perfprmance do you get? My old del was a 3.0 Gh P3 with 1 gig Ram and the 6800gt. I got low teens in heavy town fights to 60's in the air with know one around, with setting lat med-high (a mix of stuff high or med).
  15. I have a recurring problem with my keyborad while playing WWIIOL (and only WWIIOL). After what seems to be random intervals (like 10-20 minutes) of playing, the game will not except keyoard input (although the joystick works) until I hit a any key 10-20 times, then the keyboard works again. Switched keyboards and have same problem. I think this started sometime after 1.23. Any ideas what this might be????
  16. The effect seems to be a pentium chip issue. If you have AMD, I think you will be OK.
  17. How can you tell where a system is bottlenecking? I would like to increase my system performance but would like to know what needs to be upgraded. Any suggestions?
  18. I got it occasionalyly before the patch. After 1.24 about 50% of the time. Second try always works, so it is not a big deal. I am using SSE2 (although I thought that was unchecked...hmm...) and I have high Visual Player Limit. I have QoS uninstalled and windows firewall on.
  19. I think it is a pretty good idea. I would give the recruit the option of opting out of the squad log-in. Also you might want the newb to to know if the squad is playing ground, air, or sea.
  20. How do I reinstall? FPS was only slightly worse but never CTD'd w/QoS on. Any help wpuld be appreciated!
  21. Thx. That worked. Anyone else have this problem.
  22. How about Belkin equipment?