spleef

Free Play Account
  • Content count

    1,502
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Green Tag

About spleef

  • Rank
    Member
  • Birthday 10/17/1963
  1. no missions for any personae? reset?
  2. cool thx
  3. Anybody have any advice on how I can enable sound in game? I am using my dad's computer, HP Pavilion, windows 8... sound works but not in wwiiol.
  4. Just got a new Logitech Extreme 3D Pro. Trying to keymap throttle to slider. When I save changes I CTD. Any advice?
  5. I would like to man/crew a destroyer, plz
  6. Ah! I had started a thread re this topic... At least I now know it isn't just me.
  7. There is a 197.13 driver now that claims to resolve the fan speed issue with 196.75. Should I still use 196.21?
  8. Authentication failed" I know better than to attempt CRS support, as it is a fable. Firewall is off, any other suggestions? Don't need two threads on the same topic, so I'm locking this one - Mod
  9. I'm getting this now. I'm paid up, network is ok... any ideas?
  10. yup... my account is active. I can't play. What is going to be done to make this right?
  11. None of the above, so I guess I'll just have to settle for the hawty w/ the fake b00bs. Poor me.
  12. For the life of me, I can't figure out how to set my own avatar. Can anybody help me out?
  13. Happy New Year... CTHL is different from CTD. Anyhoo, I figured out the problem. For some reason my internet connection was picking up my wireless router instead of my direct ethernet connection. The wireless is "iffy" at best. I just ran my ethernet cable directly in and nipped the problem in the bud. Hopefully my overall skill at the game itself (after almost 7 years) will improve as well edit... AMD Athlon 64 X2, 3gig RAM, NVidia 7800 GTS (256)... absolutely no lag in game play. Thx for the response.
  14. I've never had the problem before, but today for some reason it's constant.