jeeptj

Free Play Account
  • Content count

    437
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jeeptj

  1. Can't select any unit without loosing host connection even though the spawn list is full. Next - I receive a message that the unit is unavailable. I go back and see that one has been dropped from the spawn list. Can't get into the game because of this bug.... what gives?? Just started today - Monday, November 12
  2. Are you playing the game in Windows or with OS 10.(whatever) Second, you shouldn't be playing Allied. That will make your system crash.
  3. Every time I try to choose a unit, click on enter world, I get this message...... SYSTEM: Connect to host re-established What gives???
  4. Hey Glock - Feel your pain. There were some serious issues where many of us haven't been able to play for about 5 to 6 weeks because of a login launch issue. That issue was corrected this week. GOPHUR needed to create a complete install for the game Friday. That install was finished and is now available in the download section. If you want to follow all the crap that we've gone through, then I suggest you begin reading the TESTING AND BUG REPORTING posts. Having to download an update is a small thing, compared to not being able to play.... right? cheers!
  5. Only thing that's available is the BETA Bloo..... Where's the client for the GAME??? Where's the link?
  6. Where's the link going to be? Sure hope this fixes the login problem.
  7. Hi y'all - I'm glad to be back! I just got a new Mac Pro, Dual 2.8, 6 gig, 5770 1 gig vid , and the computer is running Lion. My Saitek has apparently died and I need some recommendations on purchasing another joystick. Which one do you use and what problems have you had with assigning controls? Thanks,
  8. Gophur, I've removed this game 3 times and reinstalled it 3 times. I've gone back and using disk tools, double check to make sure nothing was messed up with permissions (R&W). We've run the trace routes twice, in other threads. Tomorrow, I've got to get another hard drive for the MacPro and I'll format and will install Snow Lep on it. I'll use it as another boot drive - currently running Lion. (10.7.2) I'll keep all of my Apple Development stuff on the Lion drive. Keep on plugging Jim
  9. @Dog3 As much as I'd like to, it's not responsiblility to reformat my hard drive to test whether or not to check to see if the situation, for the bugs that Playnet has created, will or will not go away. The game was loading and running just fine on December 27 when I subscribed again to this game. That was a big mistake. Now, will Playnet (CRS) afford us a credit for not being able to play this game remains to be seen. If their action or lack thereof, an affirmative or non response position, shows us, as current indicator to our multiple pleas for assistance to this non loading situation , I seriously doubt that any credit will be given to the players who are suffering from this coding error delivered to us by (CRS) Playnet.
  10. Here's mine: Hardware Overview: Model Name: Mac Pro Model Identifier: MacPro5,1 Processor Name: Quad-Core Intel Xeon Processor Speed: 2.8 GHz Number of Processors: 1 Total Number of Cores: 4 L2 Cache (per Core): 256 KB L3 Cache: 8 MB Memory: 6 GB Processor Interconnect Speed: 4.8 GT/s Boot ROM Version: MP51.007F.B03 SMC Version (system): 1.39f11 SMC Version (processor tray): 1.39f11 Serial Number (system): E7141024EUE Serial Number (processor tray): J512201FZCZJC Hardware UUID: 7D8DEF4B-DDD4-5735-93D5-59DC03451C42 ATI Radeon HD 5770: Chipset Model: ATI Radeon HD 5770 Type: GPU Bus: PCIe Slot: Slot-1 PCIe Lane Width: x16 VRAM (Total): 1024 MB Vendor: ATI (0x1002) Device ID: 0x68b8 Revision ID: 0x0000 ROM Revision: 113-C0160C-155 EFI Driver Version: 01.00.436 WDC WD1001FALS-41Y6A1: Capacity: 1 TB (1,000,204,886,016 bytes) Model: WDC WD1001FALS-41Y6A1 Revision: 05.03D06 Serial Number: WD-WCATR8189838 Native Command Queuing: Yes Queue Depth: 32 Removable Media: No Detachable Drive: No BSD Name: disk0 Rotational Rate: 7200 Medium Type: Rotational Bay Name: Bay 1 Partition Map Type: GPT (GUID Partition Table) S.M.A.R.T. status: Verified Volumes: disk0s1: Capacity: 209.7 MB (209,715,200 bytes) BSD Name: disk0s1 Content: EFI Macintosh HD: Capacity: 999.35 GB (999,345,127,424 bytes) Available: 810.07 GB (810,073,964,544 bytes) Writable: Yes File System: Journaled HFS+ BSD Name: disk0s2 Mount Point: / Content: Apple_HFS Recovery HD: Capacity: 650 MB (650,002,432 bytes) BSD Name: disk0s3 Content: Apple_Boot
  11. It's not going to get fixed anytime "soon" They're all on January Vacation! Next month maybe someone will be back.
  12. 18 tries and didn't get in This really sucks !!!!!!
  13. I've uninstalled and reinstalled the game twice - That doesn't do it. Before the last patch, the game would launch on the 1st try. What was changed or added to the launch sequence in this last patch? What ports were closed or eliminated? Were permissions omitted?
  14. I agree monty, hope his transmission breaks down in rush hour traffic. MOTORMOUTH - Still no joy in connecting after multiple trys. I sent my connect specs last night on the other thread that's in bug reporting. Please give up a situation update on the progress and what we can do on our side to help. Thanks, Jim
  15. Still not working.... Should I contact my bank and contest the charge for the subscription? The patch was uploaded the day that I re-subscribed.
  16. I totally agree. After being away from this game because of starting a new business and the old MAC wasn't up to the graphical challenge, I recently got a new, much stronger Mac, a Mac Pro, to handle my publishing requirements. I thought, right before the holidays, I'd give WWII Online another go and see how it played so I joined in with the Welcome Back Soldier. The game played fine before the patch. I was happy with it so I subscribed and sent in my money. The next day, the patch was issued and ruined everything. As a paying member, you shouldn't have to keep on hitting the "Play Now" button, getting the launch screen and watching it stick on the "FINDING BEST CONNECTION" - next crashing back to the desktop. This totally sucks. It should launch the first time - not the 10th or 15th or 20th time when trying to get into the game. The mere fact that no one from the game has responded simply indicates that they don't care. I'll give them one more week then I'll contest the charge to my credit card and perhaps visit the forum again in a year or two - provided that there's still a game around.
  17. Still Broken - Finding Best Connection Bug How about a small response from CRS, like: "We're looking into it" "Soon" "Go outside and leave me alone" or "It's going to be fixed ASAP!" Thanks
  18. ANYONE THERE???? HELLO...... Anyone at home?? It's not working... We'd really like a response.
  19. thanks guys for your help!!
  20. So... I guess my 2007 iMac running 2.16 Ghz with the ATI Radeon X1600 with only 128 MB and 3 GB of RAM isn't going to make it. GOOD BYE CRS - Good-bye squadies, going to miss it !!!! It's been a lot of fun.
  21. Same here. Had hoped the Mac version would be a my reason for staying - since the PC version requires me to upgrade too much. After 9 years with the game, saying goodbye will be sad. Sure hope that CRS hasn't shot themselves in the foot by forgetting about a common denominator in hardware that most have.
  22. ????????????????????????
  23. If it won't play with my iMac (core2 duo+), I won't be getting a new computer just to play this game... I've already been down that path. The only other option will be to put my finger on the button