Sign in to follow this  
Followers 0
ness

crackling sound

7 posts in this topic

I just remembered that I had a SB Live! 5.1 soundcard in my old box so i put it in this one. Drivers installed fine and sound works. I started up ww2ol and for whatever reason, the music has a crackling sound. My ww2ol game settings are set for hardware, 64 sounds, and is using the SB as the primary device. I reistalled drivers just to see whats up and ran the diagnostic tool but im still getting the crackling. any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

i just turned off game music and it stopped. The game sound was never troubled, just the music... hmm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Im getting horrible crackling with 1.28 in any vehicle and during explosions. I had all the settings suggestions except the "infrequant ambient sounds" so i'll try that and update this thread.

Share this post


Link to post
Share on other sites

An SB live card is garbage

64 sounds is prob too much

Go into Windows audio devices-speaker settings-advanced-performance-set hardware acceleration over a tick or 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

As Na2 said, set it to basic acceleration.

But realtek HD audrio integrated sound device can handle 64 sounds, so I'd guess a installed SB soundcard can handle it aswell :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.