• Announcements

    • HEAVY265

      New Forum Lead!   11/17/2019

      It's with great pleasure to announce B2K as the new Forum Lead.   I am very confident he will be good for the forums, he has great ideas and direction for the future of the forums.
      Good luck sir and GOD speed.
Sign in to follow this  
Followers 0
bloo

CTD on Spawn? We need information.

79 posts in this topic

I am able to spawn in but about 20 seconds later the game is freezing. I shut the game down using ctrl+alt+del as it seems to just hang without disconnection. Task mgr. says 'not responding'. I have tried checking/unchecking SSE; making game compatible with 'NT'; using settings for diferent conncetions ie. best, primary and secondary.

I also reinstalling the latest update.

I updated my trackIR.

My internet connection is ok for other online games and for the internet.

Unusually, I was playing fine in the morning for a few hours then after shutting down for a few hours more I came back to find this occuring continually all evening then the following day.

I run Windows XP Home Edition Service pack 3.

I have an AMD 64 X2 Dual core processor 4200+, MMX, 3DNow (2CPUs).

3 Gig RAM

Nvidia GeForce 7900 GT 256mb Graphic card. Driver date is 14 July 2009 nv5_disp.dll;

version 6.14.0011.9038.

Sound card is SB Audigy4 (BC00) version 6.00.0001.1361.

The game runs fine 'offline'.

It happens to all types of equipment.

Hopefully, some fix will be found.

Dandare9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Windows 7 ( 64 bit )

Amd 6400 dual core

4 gig memory

Nvidia GT240 1 gb video card

i keep ctding all the time and also the windows has encountered a problem message also.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Windows 7 x64

2) Intel Quad QX9650?

3) 4Gb DDR3?

4) ATI HD5770?

4a) 2048mb?

4b) Newest drivers, NO catalyst installed?

5) Online?

6) Yes?

7) Yes?

Looks like every 2nd spwing i crash to desktop. During beta I had after most despwns the same results, i despwn to aar screen and after 3seconds game went to desktop.

The annoying thing about it all is you have to login TWICE...still?! :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Operating System

MS Windows 7 Home Premium 64-bit

CPU

AMD Athlon II X2 215 35 °C

Regor 45nm Technology

RAM

4.0GB Dual-Channel DDR2 @ 401MHz (6-6-6-18)

Motherboard

PEGATRON CORPORATION NARRA5 (Socket AM2 )

Graphics

HP 2009 @ 1600x900

128MB GeForce 6150SE nForce 430 (HP)

Hard Drives

488GB Seagate ST350041 8AS SCSI Disk Device (IDE)

Optical Drives

hp DVD-RAM GH40L SCSI CdRom Device

Audio

Realtek High Definition Audio

All current drivers. CTD on training server and when I select paratroop. Works fine for normal infantry. No joystick on this system so I haven't tried armor or air.

Also my FPS is unplayable. I know the video cards sucks as well that may be it. I just came back and resubscribed yesterday. I may have to stop playing again until I get some uber system I suppose.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.