Sign in to follow this  
Followers 0
AHWULF

FPS Troubles - report here

53 posts in this topic

Since its an ATI card, have you tried using the ATI Displays utility to change the performance? The slowdowns you see in zoomed modes are because the 1600 doesn't have a great fillrate. Sometimes you can improve the speed with this utility.

If you had the next generation of iMac, the 2.7s, your frame rate would zoom. SOme architecture change occurred in the later iMacs that create great performance.

Also, once snow leopard is out, and we support it, the performance might also gain quite a bit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ahwulf - I've been playing pretty sporadically for the last couple months because of the 1-5 FPS I've been getting near anything other than empty fields. Last night I logged on for the first time in a couple weeks and was getting great FPS (or at least better 20-35 vs 50-70 pre-1.30 patch). My joy was short lived though because after we took down the FB and pushed into a big battle in Carignan...I was back to 1-2 FPS and lasted about 2 minutes before my IIIf was taken out.

My observation was that some of the FPS problems (for me) have been fixed, but that once I get near a big battle it is still unplayable. Has anything changed to cause this small improvement?

And is there any ETA on a fix for this in general? I've been hanging on for a couple months now, but can't keep paying $15/mon out of sheer love of CRS.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.