Sign in to follow this  
Followers 0
sgtr0ck9

1.31.1 Installation problem

5 posts in this topic

Hey, I'm trying to do the full install with the 1.31.1 installer and I'm getting the following message:

"Installation/registry error: Installation may be corrupted. Please try reinstalling."

Haven't had any issues with any of the other installers and have played the game for more than a couple years now without issues either.

I can still play offline but I can't even get playnet to pop up to log-in to online mode (in fact, that message pops up immediately after clicking online mode).

I'm on Windows XP sp3, AMD opteron 170 and an ATI x1900xtx.

Need help, Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't have one, nothing was created. The best I can find is an Install.log.

Did a full computer search, it's not there.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try PlayGATE.0.log

Check your (My) Documents folder for a Battleground Europe folder.

Also, what directory did you install the game to?

Share this post


Link to post
Share on other sites

did some real roundabout stuff and have one now. It's too long to post but heres some of it

DebugMessage System Open.

M [sat 1/03 17:59.41.217 main.cpp:123] Playgate version 1.1.9 Copyright© Playnet Inc, 2001-2005. Command Line: 1 1

I [sat 1/03 17:59.41.746 main.cpp:227] Playgate version 1.1.9 Copyright© Playnet Inc, 2001-2005

:skip:

I [sat 1/03 17:59.54.330 main.cpp:227] Playgate version 1.1.9 Copyright© Playnet Inc, 2001-2005

I [sat 1/03 17:59.54.436 main.cpp:227] Playgate version 1.1.9 Copyright© Playnet Inc, 2001-2005

I [sat 1/03 17:59.54.549 main.cpp:227] Playgate version 1.1.9 Copyright© Playnet Inc, 2001-2005

I [sat 1/03 17:59.54.655 main.cpp:227] Playgate version 1.1.9 Copyright© Playnet Inc, 2001-2005

I [sat 1/03 17:59.54.764 main.cpp:227] Playgate version 1.1.9 Copyright© Playnet Inc, 2001-2005

I [sat 1/03 17:59.54.872 main.cpp:227] Playgate version 1.1.9 Copyright© Playnet Inc, 2001-2005

I [sat 1/03 17:59.54.983 main.cpp:227] Playgate version 1.1.9 Copyright© Playnet Inc, 2001-2005

I [sat 1/03 17:59.55.091 main.cpp:227] Playgate version 1.1.9 Copyright© Playnet Inc, 2001-2005

I [sat 1/03 17:59.55.206 main.cpp:227] Playgate version 1.1.9 Copyright© Playnet Inc, 2001-2005

I [sat 1/03 17:59.55.311 main.cpp:227] Playgate version 1.1.9 Copyright© Playnet Inc, 2001-2005

I [sat 1/03 17:59.55.311 main.cpp:227] Playgate version 1.1.9 Copyright© Playnet Inc, 2001-2005

I [sat 1/03 17:59.55.311 main.cpp:227] Playgate version 1.1.9 Copyright© Playnet Inc, 2001-2005

I [sat 1/03 17:59.55.311 main.cpp:227] Playgate version 1.1.9 Copyright© Playnet Inc, 2001-2005

I [sat 1/03 17:59.55.311 main.cpp:227] Playgate version 1.1.9 Copyright© Playnet Inc, 2001-2005

I [sat 1/03 17:59.55.311 main.cpp:227] Playgate version 1.1.9 Copyright© Playnet Inc, 2001-2005

I [sat 1/03 17:59.55.311 main.cpp:227] Playgate version 1.1.9 Copyright© Playnet Inc, 2001-2005

Though the dates on this file seem off. I'm not sure if this is from the install or not (the properties on the file said there was recent modification, but they don't match up).

Never had this issue before, infact, I tried installing an old full install in hopes that playgate would update to the latest without problems and ,other than the server not being available because of the old version, everything installed just fine.

It shouldnt be my computer acting wonky either, installed some new games recently and they work just fine.

Edited by sgtr0ck9

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.