Sign in to follow this  
Followers 0
frantish

Battle of Britain (Adlertag), 70th anniversary event!!

228 posts in this topic

Turncoat!!!! - put me down for a spit1a' date=' goin on safari for a Tig(g)er! S![/quote']

:)

Well, I had the feeling that Dojo's squad is gonna take all spits and they will stay on a private TS server. I would actually prefer to fly allied, but I want to be on Teamspeak with people around.

Share this post


Link to post
Share on other sites
:)

Well, I had the feeling that Dojo's squad is gonna take all spits and they will stay on a private TS server. I would actually prefer to fly allied, but I want to be on Teamspeak with people around.

:(

only 3 now (since they changed the time), and I'm sure those three will be happy to jump on the allied TS server, or we would be happy to invite anyone with TS3 to jump on ours.

We're not some elitist axees type squad ya know.;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
:(

only 3 now (since they changed the time), and I'm sure those three will be happy to jump on the allied TS server, or we would be happy to invite anyone with TS3 to jump on ours.

We're not some elitist axees type squad ya know.;)

:) Sorry, I guess I expected wrong!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe should you add this list to the first post, Frantish :)

SIGN-UPS ARE OPEN!!!

NEED CAMERAMEN, please step up. :)

(MULTICREW IS POSSIBLE if we get enough players)

Cameramen:

1.

2.

3.

??

(Just and FYI, there are TWO (2) victory conditions, material and now MORALE, as in spiritual. Shooting down a lot of Axis aircraft is a great morale victory)

“a” letters are flight leaders.

RAF (36+ fighters)

Hurricane Mk I

1. a. Rambi

1. b.

1. c.

2. a. litvyak

2. b.

2. c.

3. a.

3. b.

3. c.

4. a.

4. b.

4. c.

5. a.

5. b.

5. c.

6. a.

6. b.

6. c.

7. a.

7. b.

7. c.

8. a.

8. b.

8. c.

9. a.

9. b.

9. c.

Spitfire Mk Ia

1. a. MJDixon1

1. b. Speedy77

1. c.

2. a. bonifatus

2. b.

2. c.

3. a. defiant3

3. b. swoop67

3. c. ghostrider

Blen Mk I

1. a. Plank (!!)

1. b.

1. c.

2. a.

2. b.

2. c.

More ????

Optional

Naval Destroyer (3) (MULTICREW IS POSSIBLE if we get enough players)

1. BLUEKILL(!!)

2.

3.

Luftwaffe (32 fighters)

Bf-109E-1

1. a. inteuniso

1. b.

1. c.

1. d.

2. a.

2. b.

2. c.

2. d.

Bf-109E-4 (and as almost identical 109E-3)

1. a.

1. b. ramse888

1. c. tigger6

1. d. thief

2. a. Giggadee!!!!!1!

2. b. teetwo

2. c. nwo

2. d.

3. a. Ace

3. b. jjb52

3. c. nup

3. d. optik

4. a.

4. b. panah

4. c. kroni

4. d. isaristh

Bf-110C

1. a. Cupid420

1. b. ostwind

1. c.

1. d.

2. a. (Bersi???)

2. b.

2. c.

2. d.

He-111 (16)

1. a. Rote7

1. b. evile (???)

1. c.

1. d.

1. e.

1. f.

1. g.

1. h.

1. i.

2. a. TIMMY41

2. b. wildcat5

2. c.

2. d.

2. e.

2. f.

2. g.

2. h.

Optional

Ju-87 (6)

1. a.

1. b.

1. c.

1. d.

1. e.

1. f.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, put me in for a spit 1 instead of the E4, seems the RAF is massively undermanned compared to the LW. Or find me an allied 109!!! That would be just perfect.

I think you buddies will be disappointed, but OK ;)

Edited by frantish

Share this post


Link to post
Share on other sites

i'll take a 111, don't need a multicrew, i am that good =P

I personally think multi-crewing 111's to be a bad idea, you'll have half as many bombers.. and the 111 is pretty key to the whole thing.

Edited by misc

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't think I'll be home on saturday evening, so it's a no-no for now. :(

Any possibilites to sub' in last minute? In case of?

Share this post


Link to post
Share on other sites

This even is getting very dangerous for the axis pilots.

Imagine getting shot down by a blen I.. Forget lithu and stuka..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.