Sign in to follow this  
Followers 0
mauserk

Main Web Page

14 posts in this topic

Main Webpage seems to be missing something! Like the links to get to the forums

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yip same thing happening to me also on the main page as well as not being able to get into game due to an 'Authentication Failure' for the last 24 hours. Seems like everything is going down the pan server wise lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

The servers had a hickup yesterday. Go to the mainpage and if it is a 404ERROR press CTRL + F5 or dump your cache.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Website loading just fine but the menus are still fubar (or rather not there at all) no matter what I do (F5, clearing cache)

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah somethings wrong not getting any of the links on the top

have to use Google to get to the forums

Share this post


Link to post
Share on other sites

for me too, , i miss the headline with all links, used this with firefox and IE9

F5 and cleaning cache dont works :confused:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oddness, it's working fine here (Firefox, IE, Chrome)

If someone who posted here could test again, it would be appreciated (include your browser)

Ta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Much weirdness at the minute ..

... Looking at the authentication thread (and knowing that wwiionline.com was not working yesterday - but is now) it seems that they didn't get all the hamsters back in to work after the strike the other night?

(thanks for confirming, mauser)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.