• Announcements

    • HEAVY265

      Attention Soldiers Operation Fury Needs you!   02/20/2020

      Attention All Soldiers, Operation Fury needs you.  You need to choose a side and sign up.  
      For more intel on Operation Fury Please click HERE Please go to Special Event Forum (here), And sign up for allied or axis.
      This will be a CRS Lead event on both sides.  Xoom will be heading up the axis side and Heavy265 will be heading up the Allied side. This will be for bragging rights.
      Why are we asking players to sign up you ask. We are trying for a role play experience.   We want this to be a true realistic event.  
      So get up and sign up and let's make this the best event ever!!!!!!!!!!
      Give me your war cry, grrrrrrrrrrrrr
      Heavy265 **out**
Sign in to follow this  
Followers 0
jon8798

Windows 7 Service Pack 1 - game no longer launches

3 posts in this topic

Ok, so I'm approaching panic. The wife's out with friends, I have an evening to myself and fancy some WWIIOL action, but have hit a problem.

I got a message saying upgrades were ready and installed Windows 7 Service Pack 1 this morning. Everything seems to be fine, but now when I try to launch WWIIOL nothing happens.

Using the Practice Offline option I get nothing. If I try the online launcher it lets me choose which server but when I hit play the window simply closes. I've tried running as an administrator and using compatibility mode with Windows XP, but still no joy.

As my evening slips away I am becoming less capable of rational thought. Can anyone help me? I'm currently trying to find a way to uninstall SP1....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did it replace your drivers [video, audio] with generic windows ones? Might want to reinstall new versions of both.

Also check your settings.exe and make sure its looking for the right devices[ video/audio]....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kamel, I love you. If I was a woman, I'd offer to have your babies.

Redid drivers, updated settings.exe and now it's loading.

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.