Sign in to follow this  
Followers 0
evil2k

Flickering ground textures ATI

11 posts in this topic

Hi, I have an ATI 7870 and have updated drivers (12.4).

The ground textures are flickering. Seems like the lightning is changing constantly and I dont know why. Anyone who had the same issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evil,

I noticed the same issue once i upgraded to 13.4 for drivers.

I will be downgrading and let you know.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Use the fix provided in the link above and let me know - 13.4 gave me flickering as well

Share this post


Link to post
Share on other sites
Use the fix provided in the link above and let me know - 13.4 gave me flickering as well

Worked like a charm for me...thanks btw, i can see all the shadows and effect from the lighting now. S!

I love my new rig!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

+1

Worked for me after installing the latest AMD 13.10 b2... have been desperate looking for a fix for this issue since earlier this year when the *newer* drivers started being released... had to keep uninstalling and going back to the last good driver, 13.4 for me I think it was.

Thanks for this tip.

Edited by membrain

Share this post


Link to post
Share on other sites

As i said in the other Thread - dont replace the atioglxx.dll file in the windows system directory, just put the "working" one in the Battleground Folder where ww2.exe resides - then you're all set.

If you wanna test a new driver for flickering - just rename the Battleground atioglxx.dll file and start the game, it then uses the one in system dir and you can check

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.