Sign in to follow this  
Followers 0
jvr1959

new patsh????

8 posts in this topic

S! CRS i run windos visat,i did patsh uplod an wen it ask languaseaedg i sa US,as soon as i klik on it is BONK no suppart u virsons of windo.i havse windo vista an PLZZ sa new patsh will run on mw ol laptops if no all ok i jus stop plains S!

ps i see yas gat spallchkre workins ,DAM i SUK sri

Share this post


Link to post
Share on other sites
S! CRS i run windos visat,i did patsh uplod an wen it ask languaseaedg i sa US,as soon as i klik on it is BONK no suppart u virsons of windo.i havse windo vista an PLZZ sa new patsh will run on mw ol laptops if no all ok i jus stop plains S!

ps i see yas gat spallchkre workins ,DAM i SUK sri

Try a windows update first - might be a new service pack or something you need.

Share this post


Link to post
Share on other sites

S! Jvr

Damn that sucks and I hope you can figure it out and get it working.

I know Coastal tried it with his old machine that uses Vista and he was able to get it working fine with no problems.

I would try what Blipoop suggested and make all is up to date and such.

I would also check your antivirus/firewall, if your using one, and make sure it isn't blocking the new update as that is what mine did the first time a tried to run the new patch.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Windows Vista!! Yikes.

That's like still watching TV in Black and White.

Hope you get it sorted out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

S! TY all bfor i did patsh i did a windo upadtse an all,me firewal is ok,i tink i goins unstall holl gamse an reinstal it,do u tink is wise dissaions ??? ani help is mush greetfull S!

bfor i do is trer a full install ??

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.