• Announcements

    • HEAVY265

      Attention Soldiers Operation Fury Needs you!   02/20/2020

      Attention All Soldiers, Operation Fury needs you.  You need to choose a side and sign up.  
      For more intel on Operation Fury Please click HERE Please go to Special Event Forum (here), And sign up for allied or axis.
      This will be a CRS Lead event on both sides.  Xoom will be heading up the axis side and Heavy265 will be heading up the Allied side. This will be for bragging rights.
      Why are we asking players to sign up you ask. We are trying for a role play experience.   We want this to be a true realistic event.  
      So get up and sign up and let's make this the best event ever!!!!!!!!!!
      Give me your war cry, grrrrrrrrrrrrr
      Heavy265 **out**
gavalink

lag and offset back...

9 posts in this topic

Try resetting your pram

p and r keys and option and command keys all pressed immediately after

restarting

helped my little MacBook when it was lagging

can't hurt to try

cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems like an isolated incident for sure, the overwhelming majority and thorough testing is proving that it is pretty well gone. Any more details?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Resetting pram is more complicated than it used to be. When I tried I was given pretty drastic options (such as reinstalling OS) that I wasn't prepared to do (OS 10.11.5). While the game usually runs smooth, I occasionally (but more and more frequently) run into major lag. For example, In an enemy ab which we were capping with no enemy present that I can see, I start receiving fire in my pz38t as I spin my gun around 360∘ I see no enemy, but on my death screen there is an et right by me and 1 ei close by. Also I've noticed offset around fbs: armor and atgs up on the side of tents or the side of the tent splitting the vehicle in two. I've done some dot reports. Usually I shut the mac down and restart but with mixed results.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Since 2 days ago I have a big lag and a big drop of fps, usually my fps was about 80-90. Now I have around 5-6fps

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't think I'm seeing lag like before, but I am seeing more of the stutter spikes that usually just happens in large towns. So it seems like lag, but is a different form.

I do seem to have more 'network pauses' is the best way to describe it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Resetting pram is more complicated than it used to be. When I tried I was given pretty drastic options (such as reinstalling OS) that I wasn't prepared to do (OS 10.11.5). While the game usually runs smooth, I occasionally (but more and more frequently) run into major lag. For example, In an enemy ab which we were capping with no enemy present that I can see, I start receiving fire in my pz38t as I spin my gun around 360∘ I see no enemy, but on my death screen there is an et right by me and 1 ei close by. Also I've noticed offset around fbs: armor and atgs up on the side of tents or the side of the tent splitting the vehicle in two. I've done some dot reports. Usually I shut the mac down and restart but with mixed results.

Hmmm. That is interesting...I still am using the old key combination for resetting PRAM but my OS is up to date.

It does it's usual restart sounds a few times and then it's fine.

Not sure what's up with it options showing up...no idea on that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noticed it on a PC a lot yesterday as well.

First time I ever "warped" into ceiling, well I warped into AB veh walls lol! First time. I reported it in Temse.

As well, the "i get killed before i saw the ei popping 1-2 seconds after I died" came back more often... like 1.34.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.