ATTN: We need your help to support our game!Learn More

Soldier!

Your help is needed to achieve our funding “Stretch Goals” so that we can introduce the first new vehicles into WWII Online in almost 10 years, increase and purchase vital software to improve our team’s organization and produce additional vehicles!

This game would not be possible without you and your support!

Sign in to follow this  
Followers 0
softserve

Host Reconnect

6 posts in this topic

Since last 2 patches , been getting this alot. 

also getting major" lag" stutter, where chat will not work until new orders pops up in chat. 

after the "lag" stutter , my ability to damage stuff is almost 0

have to restart game to fix it, then happens again short time later.

Time frame is not the same when it happens

Turned off all anti malware and virus, ran game in admin nothing helps

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you see how much memory you are using when this happens ?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Without running the windows  box for running processes,  i do not know how to. 

If i was able to time it i could, but no such luck

Share this post


Link to post
Share on other sites

dunno if this helps.

tried to ping auth server.. 73ms avg

 

game was running 990mb , 43 % of total mem

Edited by softserve

Share this post


Link to post
Share on other sites

Double checking them all.

Did not get a host reconnect once tonight,,, did get the "chat lag" that comes back when you see orders pop up in box. gotta be on my end.. just hard finding the cause

Host reconnects, the other night were in heavy fighting towns,, tonight not so heavy fights

Edited by softserve

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.