• Announcements

    • HEAVY265

      Attention Soldiers Operation Fury Needs you!   02/20/2020

      Attention All Soldiers, Operation Fury needs you.  You need to choose a side and sign up.  
      For more intel on Operation Fury Please click HERE Please go to Special Event Forum (here), And sign up for allied or axis.
      This will be a CRS Lead event on both sides.  Xoom will be heading up the axis side and Heavy265 will be heading up the Allied side. This will be for bragging rights.
      Why are we asking players to sign up you ask. We are trying for a role play experience.   We want this to be a true realistic event.  
      So get up and sign up and let's make this the best event ever!!!!!!!!!!
      Give me your war cry, grrrrrrrrrrrrr
      Heavy265 **out**
Sign in to follow this  
Followers 0
waky

Update failing

6 posts in this topic

I just tried to log in (the old way not steam) and it started an update but it failed saying it was trying to copy backup files and they would not backup.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, waky said:

I just tried to log in (the old way not steam) and it started an update but it failed saying it was trying to copy backup files and they would not backup.

I had a similar problem saying that the .readme.backup file was unable to be copied, but it did not affect the overall install.  My game still ran fine afterwards.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I try again it still goes to the update and tries to patch again but it is failing to backup all the playarc.ww2 files and although it says finished it still goes to the patchserver again and runs the same patch with the same result. It is the same for either server, main or training.

 

Edited by waky
additional text

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, waky said:

When I try again it still goes to the update and tries to patch again but it is failing to backup all the playarc.ww2 files and although it says finished it still goes to the patchserver again and runs the same patch with the same result. It is the same for either server, main or training.

 

For some reason, a few people are experiencing difficultys to patch.

I suggest that you simply remove the game and completely reinstall it, will be faster for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
40 minutes ago, waky said:

Downloaded the complete program and was able to log in OK.

Glad that you got it sorted!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.