• Announcements

    • PITTPETE

      NEW Career Subscriptions now available   06/08/2019

      The all new highly anticipated / requested "Career Based Subscriptions" are available through www.WWIIONLINE.com/account only, starting at $9.99! There are three new subscriptions being added; 1) All Infantry at $9.99/mo, 2) All Air Forces at $9.99/mo, 3) All Ground Forces (Army Persona) at $12.99/mo. Continue reading to learn more and get back into the fight now! View the full article on battlegroundeurope.com
    • CHIMM

      18th Anniversary Event Awards!   06/23/2019

      This year we are giving out trophies and awards for the top players during the "Kill a RAT" event! We need the following players to contact @CHIMM at chimm@corneredrats.com with your physical address to mail these out.   @mook2  @dasei88  @c00per  @kardehk  @chau90  @kdped02  @Simcha  @pulfer  @bus0    
redlegs

Issue getting into Beta

12 posts in this topic

I was able to download and install fine, but when I go to select a persona I get the message "Your hourly subscription has expired! The game will now exit to an account URL."  I get a 404 error on the webpage it pulls up.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Double check your billing information, that's what I had to do when I got that error.

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, redlegs said:

I was able to download and install fine, but when I go to select a persona I get the message "Your hourly subscription has expired! The game will now exit to an account URL."  I get a 404 error on the webpage it pulls up.

 

 

You should now be fixed, give it another try.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Each time I try to log in on the beta-server the game CTD and opens a new window in my browser with this link: wwiionline.com/support?error=inactive&game=1&with=1.36.0.0

Can this be fixed too? I'm on a Mac.

If I try to log in with an account that isn't a builder happens the same thing with the difference the browser window has this link: www.wwiionline.com/support?error=invuser&game=1&with=1.36.0.0

A friend with a builder account can log in on my computer so it must be something with your internal settings for my account.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks PittPete! It works now. Awesome!

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.