Sign in to follow this  
Followers 0
c47

ATTN: driver problem with nvidia cards (FPS fix)

11 posts in this topic

Ok, so I patched to 1.23 and everything was fine at first. I spawn in and I go out of the spawn then look at the new trees, as soon as they hit the screen my fps goes to low 20's/ teens. I went through my settings did a few things but nothing helped. I was on a tweaks r us 84.25 driver and decided to update to the beta 84.41 drivers. Still, there was a problem, so I logged off in frustration thinking CRS dropped the ball again ;)

Ok, so I read somewhere that someone downgraded their drivers to fix the bad fps. I said, why not :)

Installed 84.21 drivers and everything has been fine. I'm getting a steady 40-80 with all the bells and whistles on.

Share this post


Link to post
Share on other sites
84.21 are the latest drivers...

There are other forceware drivers out there. I using 84.56 right now. 3Dguru Drivers.

Share this post


Link to post
Share on other sites
84.21 are the latest drivers...

I was using tweaks-r-us, 84.25 and Nvidia beta drivers, 84.41 I believe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem: trees are killing my already rare fps.

I'm on 84.43 atm, I'll try the 84.21 and keep you guys posted...

Share this post


Link to post
Share on other sites
I don't you about you guys' date=' but I dont trust phantom drivers. I'll stick with Nvidia's drivers.[/quote']

Very good idea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have an MSI nvidia video Card and I always get the latest driver from MSI, which is not the latest video driver from nvidia.

The reason: I have had poor preformance and even lock ups in the past.

I have yet to have the a problem with the latest MSI nvidia driver.

ie.

latest nvidia: 84.21

lastest MSI for my card: 84:19

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.